ΠΑΡΘΕΝΑ (ΝΟΠΗ) ΒΑΡΥΤΙΜΙΔΟΥ

 

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣ/ΜΕΙΟΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

 

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Κατερίνη, στην συνοικία των Ευαγγελικών. Κόρη του Γιάννη (Συνταξιούχος Δημοτικός Υπάλληλος) και της Άρτεμις Βαρυτιμίδου (Προέδρου της Ποντιακής Θεατρικής Σκηνής Πιερίας, που υπηρετεί με ζήλο και πάθος τον ποντιακό πολιτισμό και το ποντιακό θέατρο για πάνω από 20χρόνια). Αδέρφια μου είναι ο Γιώργος και ο Κώστας Βαρυτιμίδης.

 

Είμαι παντρεμένη με τον Παναγιώτη Στούπα(Υπάλληλο της ΔΕΥΑ Κατερίνης και Περιφερειακό Ομοσπονδιακό Προπονητή Βόλεϊ)  και μητέρα δύο παιδιών.

 

Εργάζομαι τα τελευταία χρόνια στο Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου Θεσσαλονίκης ως Διοικητική Υπάλληλος. Έχω απασχοληθεί σε διάφορα τμήματα του Νοσοκομείου, όπως στη Γραμματεία Εξωτερικών Ιατρείων, στη Γραμματεία Αιμοδυναμικού, στη Γραμματεία Ακτινολογικού και στο Γραφείο Εξυπηρέτησης, έχοντας πάντα ως γνώμονα την άμεση και αγόγγυστη εξυπηρέτηση του πολίτη.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο πολίτης του Δήμου Κατερίνης χρειάζεται να νιώσει την αλλαγή στην καθημερινότητά του, μέσα από αποτελεσματικές και γρήγορες ενέργειες με σεβασμό, διάθεση προσφοράς και ομαδικό πνεύμα. Αυτό γνωρίζω να κάνω καλά και γι’ αυτό θα αγωνιστώ.

 

Με αγάπη για τον τόπο και εκτίμηση στην προσωπική διαδρομή του καθενός.

 

Παρθένα(Νόπη) Βαρυτιμίδου

 

 

 

 

 

  • Πτυχιούχος ΤΕΙ, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας, Τμήμα Λογιστικής.
  • Πρόεδρος του Α.Π.Σ. Αίολος Κατερίνης(βόλεϊ).
  • Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της Ποντιακής Θεατρικής Σκηνής Πιερίας.

 

ΑΛΛΑΓΗ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΩΝ
ΑΝΤΙΘΕΣΗ