Γιώργος Νταντάμης: «Στηρίζουμε την τοπική αγορά. Όλοι Μαζί, για το Δήμο Κατερίνης»

Δίπλα στους καταστηματάρχες της Κατερίνης, ο υπ. Δήμαρχος Γιώργος Νταντάμης μαζί με υποψήφιους του συνδυασμού του «Ανανέωση Τώρα», από το κέντρο της πόλης, έστειλε μήνυμα στήριξης των εμπορικών καταστημάτων και των θέσεων εργασίας στο δήμο μας.

Ο Γιώργος Νταντάμης μαζί με την ομάδα του περπάτησαν τον εμπορικό πεζόδρομο Κατερίνης το πρωί του Σαββάτου. Συνομίλησαν με καταστηματάρχες και δημότες ανταλλάσοντας απόψεις και ευχές. Ο κ. Νταντάμης έγινε αποδέκτης ένθερμων σχολίων και οι δημότες τον συνεχάρησαν για την πρωτοβουλία του.  Η ομάδα «Ανανέωση Τώρα» απόλαυσε τον καφέ της στη ζεστή γωνιά του Μιχάλη Τσιφοδήμου, στο “Boutique 26”.

 

«Από την καρδιά του δήμου μας, τον εμπορικό πεζόδρομο της Κατερίνης, στέλνουμε σαν ομάδα το μήνυμα για στήριξη των τοπικών καταστημάτων. Αγοράζοντας από την Κατερίνη, τα οφέλη επιστρέφουν στον τόπο μας. Στηρίζουμε την Κατερίνη και τους ανθρώπους μας. Ας μην αφήσουμε να χαθεί ούτε μία θέση εργασίας. Ας δημιουργήσουμε τοπική συνείδηση. Όλοι μαζί, για τον Δήμο Κατερίνης», υπογράμμισε ο κ. Νταντάμης.

 ΑΛΛΑΓΗ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΩΝ
ΑΝΤΙΘΕΣΗ