Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Κατερίνης με το συνδυασμό ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ του Γέωργιου Νταντάμη.

 

 

Γεννήθηκε στις 18 Φεβρουαρίου του 1976 στη Θεσσαλονίκη. Γονείς του είναι ο Σωτήρης Γκούνας από το Μοσχοπόταμο Πιερίας και η Σοφία Γκούνα το γένος Γρηγοριάδη από την Πεντάβρυσο Καστοριάς (οι παππούδες του πρόσφυγες από την Κερασούντα του Πόντου) και οι δύο καταγόμενοι από αγροτικές οικογένειες.

 

 

 

 

 

Μεγάλωσε στην Κατερίνη και τον ελεύθερο χρόνο των διακοπών του τον περνούσε στα χωριά των παππούδων του.

 

 

 

 

 

Τελείωσε το Ενιαίο Πολυκλαδικό Λύκειο της Κατερίνης το 1993. Είναι πτυχιούχος οικονομικών του Πανεπιστημίου του Σάντερλαντ της Αγγλίας (1997), με πρώτο μεταπτυχιακό τίτλο στο Διεθνές Μάρκετινγκ (1998) από το ίδιο Πανεπιστήμιο. Το 2000 απέκτησε δεύτερο μεταπτυχιακό τίτλο (MBA) με διετή φοίτηση στο  Πανεπιστήμιο του Ρούζβελτ του Σικάγο των Η.Π.Α., με ειδικότητα στην Διοίκηση Επιχειρήσεων.

 

Το 2006 φοίτησε στο γνωστό Πανεπιστήμιο Μ.Ι.Τ. της Βοστώνης των Η.Π.Α. σε θέματα επιχειρησιακών προβλημάτων.

 

Κατά τις σπουδές του στις Η.Π.Α., εργάστηκε ως βοηθός καθηγητή ψυχολογίας και ως διευθυντής προώθησης διαφήμισης. Παράλληλα εκλέχθηκε Πρόεδρος των φοιτητών του Πανεπιστημίου (ο πρώτος ξένος και ο πρώτος Έλληνας που έγινε ποτέ Πρόεδρος).

 

Για τις δραστηριότητες που ανέπτυξε και τα επιτυχή αποτελέσματα, το πανεπιστήμιο τον βράβευσε με το βραβείο της πράσινης κοινότητας, το οποίο δίδεται μια φορά το χρόνο στον εξέχοντα φοιτητή, τόσο για της δραστηριότητές του ως εργαζόμενος στο πανεπιστήμιο, όσο και για τις επιδόσεις του ως φοιτητής. Στην Αγγλία και στην Αμερική έμαθε να παλεύει μόνος του και να αποδέχεται τη διαφορετικότητα, χάριν της δημιουργίας και της ανάπτυξης. Είδε, πως μόνο όταν δουλεύει κανείς με μεθοδικότητα και συνέπεια, μπορεί να πετυχαίνει τους στόχους του, σ’ ένα περιβάλλον συνέπειας, αξιοπρέπειας και αξιοκρατίας.

 

Υπηρέτησε τη θητεία του στο Στρατό Ξηράς ως Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός (σήμερα με το βαθμό του Έφ. Λοχαγού) στον Έβρο (Καβύλη) για δύο χρόνια.

 

Τον Οκτώβριο του 2002 ξεκίνησε την δική του ατομική επιχείρηση ως οικονομολόγος μελετητής επενδυτικών προγραμμάτων και Μάρκετινγκ στην Κατερίνη.

 

Παράλληλα, την ίδια χρονιά ξεκίνησε και την ακαδημαϊκή του καριέρα ως Καθηγητής – Εργαστηριακός Συνεργάτης του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης, στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης, στο οποίο υπηρετεί με αγάπη και σύνεση μέχρι και σήμερα.

 

Την περίοδο 2006-2008 ήταν Καθηγητής – Εργαστηριακός Συνεργάτης και στο ΤΕΙ της πόλης μας.

 

Επί διετία, διετέλεσε Επιστημονικός Συνεργάτης της Βουλής των Ελλήνων του Βουλευτή και Υφυπουργού Π. Τσερτικίδη, από όπου και βίωσε τους καθημερινούς προβληματισμούς των συμπολιτών μας.

 

Το 2010 εκλέχθηκε Καθηγητής Εφαρμογών στο ΑΤΕΙ Σίνδου Θεσσαλονίκης. Έχει δημοσιεύσει δεκατρείς (13) επιστημονικές έρευνες που παρουσίασε σε διεθνή συνέδρια καθώς και δύο επιστημονικές επιμέλειες βιβλίων, εκ των οποίων, το ένα είναι του Νομπελίστα Οικονομικών Πωλ Κρούγκμαν, και αποτέλεσε ιδιαίτερη τιμή για τον ίδιο η  επιλογή του προσώπου του για αυτήν την συνεργασία.

 

Από το 2015 είναι Καθηγητής Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης, στο ΜΒΑ Διοίκησης Επιχειρήσεων και στο Μεταπτυχιακό Οργάνωσης και Διοίκησης Εκπαιδευτικών Μονάδων.

 

Μεγάλη του αγάπη ο αθλητισμός και γι’ αυτό το λόγο υπήρξε μέλος της πανεπιστημιακής ομάδας μπάσκετ του Σάντερλαντ της Αγγλίας, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα Βόρειας Αγγλίας (1997). Επί εξαετία συμμετείχε στην  ομάδα μπάσκετ του Πιερικού καθώς και των ομάδων χάντμπολ της πόλης μας, του Αρχελάου επί διετία και του Ορφέα επί εξαετία, με τον οποίο κατέκτησε  το πρωτάθλημα  Β’ εθνικής κατηγορίας την περίοδο 2003-2004.

 

Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Κατερίνης με τον συνδυασμό του Ν.Μηλιώτη «Κατερίνη 2010» από το 2010-2014. (Τιμήθηκε ως πρώτος δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού).

 

Πρώην Αντιπρόεδρος Δ.Σ. του 4ου Περιφερειακού Τμήματος Κεντρικής Μακεδονίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

 

Πρόεδρος της Νομαρχιακής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής του Ν. Πιερίας (2006-2010).

 

Πιστοποιήθηκε ως Εκπαιδευτής ΕΚΕΠΙΣ και ΟΑΕΔ-ΛΑΕΚ.

 

Μέλος του πολιτιστικού και αθλητικού συλλόγου «ΔΡΥΑΝΙΣΤΑ».

 

Αντιπρόεδρος του Παλαιστικού Συλλόγου Κατερίνης «Ολύμπιοι».

 

 

Οι νέοι έχουμε τις δυνατότητες να προσφέρουμε με το πάθος μας για δημιουργία. Εμπιστευτείτε μας και δώστε μας την ευκαιρία.

ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ – ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ!!

 

ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ-ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ-ΠΡΟΟΔΟΥ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ.

ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ  ΤΟΥ, ΘΑ ΑΚΟΥΕΙ ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ  ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!

 

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ!!

ΑΛΛΑΓΗ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΩΝ
ΑΝΤΙΘΕΣΗ