Γεννήθηκα στις 5 Ιανουαρίου του 1974 στη Γερμανία.Από το 1978 έως και σήμερα ζω στην Κατερίνη όπου και υπηρετώ στο Αστυνομικό Τμήμα και συγκεκριμένα στο τμήμα Τροχαίας του Δήμου μας. Είμαι παντρεμένος με την Έλενα Ζαρκανέλα και έχω δύο παιδιά,τον Λάζαρο και την Ελευθερία,(10 & 6 χρ. αντιστοιχα)που φοιτούν στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Σιδηροδρομικού Σταθμού, όπου και διαμένω.

 

Τελειώνοντας το Λυκειο επιτέλεσα την στρατιωτική μου θητεία στην Πολεμική Αεροπορία και το 1995 εισήχθην στη σχολή της Αστυνομίας.

 

Η μεγάλη μου αγάπη για τον αθλητισμό και ιδιαίτερα για το μπάσκετ,με ώθησε να αγωνιστώ στην ομάδα καλαθοσφαίρισης του Πιερικού αλλά και να αποσπάσω πολλές τιμητικές διακρίσεις  εκτός νομού.

 

Η ειλικρινής και γεμάτη εκτίμηση σχέση που έχω δημιουργήσει με τους συμπολίτες μου,η επιθυμία μου για ανιδιοτελή προσφορά,συνεργασία και επίλυση των κοινών προβλημάτων του τόπου μου,αποτελούν για μένα το έναυσμα για την συμμετοχή μου στις επερχόμενες εκλογές,ως υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Κατερίνης με τον συνδυασμό «Ανανέωση Τώρα»του κ.Γιώργου Νταντάμη.

 

                                         Με εκτίμηση και αίσθηση ευθύνης

                                           Χρήστος Γραμματικόπουλος 

ΑΛΛΑΓΗ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΩΝ
ΑΝΤΙΘΕΣΗ