ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΝΤΑΜΗΣ

Δίπλα στους ανθρώπους της πρώτης γραμμής, στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, βρέθηκε, το πρωί της Πέμπτης 4 Απριλίου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης Γιώργος Νταντάμης συνοδεία των υποψήφιων συμβούλων του Συνδυασμού «Ανανέωση Τώρα» Χρήστο Λιανό, Αλεξάνδρα Νταρλαγιάννη, Χριστίνα Σιδηροπούλου, Μαρία Τερζίδου και Γιώργο Τσαχουρίδη.

Ο κ. Νταντάμης ξεκίνησε την επίσκεψή του από το Γραφείο του Διοικητή κ. Ανέστη Μυστρίδη και στη συνέχεια επισκέφθηκε το  Διοικητικό Προσωπικό, Τμήματα και κλινικές του Νοσοκομείου.

 

                                                      

 

Μονάδα Αιμοκάθαρσης – ΜΕΘ

Μεταξύ άλλων, ο κ. Νταντάμης επισκέφθηκε τη δυναμική Μονάδα Αιμοκάθαρσης και την Διευθύντρια κα Μαρία Μαλλιάρα από την οποία ενημερώθηκε για τη σημαντικότητα των υπηρεσιών που καθημερινά προσφέρονται εκεί. Οι δύο πλευρές αντάλλαξαν και ευχές για έναν καλό και νικητήριο εκλογικό αγώνα, καθώς και η κα Μαλλιάρα είναι υποψήφια για το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας με τον συνδυασμό του κ. Τζιτζικώστα.

 

 

Τέλος, ο επικεφαλής της «Ανανέωση Τώρα» επισκέφθηκε τη νεοσύστατη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και συνομίλησε με το ανθρώπινο δυναμικό της.

«Βρεθήκαμε σήμερα δίπλα στους ανθρώπους της πρώτης γραμμής, που δίνουν καθημερινά μάχες για την υγειονομική περίθαλψη στον Δήμο Κατερίνης. Τους συγχαίρω όλους για το λειτούργημα που επιτελούν. Είμαστε δίπλα, αρωγοί και υποστηρικτές στο έργο τους για καλύτερη υγεία και καλύτερες συνθήκες στον τομέα της υγείας. Είναι Δέσμευση», σημείωσε ο κ. Νταντάμης.

 ΑΛΛΑΓΗ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΩΝ
ΑΝΤΙΘΕΣΗ