ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ ΣΥΜΕΛΑ

 

Γεννήθηκε το 1973. Γονείς της, ο Ελευθέριος Ελευθεριάδης πρώην Βουλευτής Πιερίας και η Ευωδία (Φούλα) Παρθενίδου. Είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Καραγεώργο και μητέρα δύο παιδιών.

 

Αποφοίτησε από τη Σχολή Δασολογίας & Φυσικού Περιβάλλοντος, του Α.Π.Θ. και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών με θέμα «Περιβαλλοντικός σχεδιασμός πόλεων & κτιρίων» του ΕΑΠ. Κατέχει άριστα την αγγλική και καλά τη γερμανική γλώσσα. Σήμερα, υπηρετεί ως αναπληρώτρια προϊσταμένη στη Δ/νση Δασών Πιερίας / Τμήμα Δασικών Χαρτογραφήσεων.

 

Έχει παρακολουθήσει, σειρά επιμορφωτικών σεμιναρίων του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης, σε θέματα περιβαλλοντικής διαχείρισης, χρήσης νέων τεχνολογιών και δημόσιας διοίκησης καθώς και εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα την «Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση» στο Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Δημόσιας Διοίκησης (EIPA), στο Μάαστριχτ.

 

Υπήρξε μέλος της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ, κατά τη φοίτησή της στο Πανεπιστήμιο, ενώ έχει ενεργή συνδικαλιστική δράση στο Γεωτεχνικό Επιμελητήριο και στην Πανελλήνια Ένωση Δασολόγων Δημοσίων Υπαλλήλων. Το 2010, διετέλεσε νομαρχιακή σύμβουλος Πιερίας, ως πρώτη επιλαχούσα.

 

Είναι Γραμματέας στο ΔΣ του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 14ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης και μέλος του ποντιακού συλλόγου «Παναγία Σουμελά» Κατερίνης και  του Συλλόγου Μικρασιατών Πιερίας.

ΑΛΛΑΓΗ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΩΝ
ΑΝΤΙΘΕΣΗ