ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ Γ. ΝΤΑΝΤΑΜΗ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ» ΣΤΟΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ & ΤΟΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΙΕΡΙΑΣ

Γ. Νταντάμης: «Οι Φαρμακοποιοί είστε άγρυπνοι φρουροί της δημόσιας υγείας. Υπάρχει συναντίληψη για τον τρόπο λειτουργίας του Δήμου για τη βελτίωση της καθημερινότητάς μας»

Τις εγκαταστάσεις του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Πιερίας (ΣΥ.ΦΑ Πιερίας) επισκέφθηκε ο υπ. Δήμαρχος Κατερίνης Γιώργος Νταντάμης συνοδεία υποψήφιων συμβούλων του συνδυασμού «Ανανέωση Τώρα». Τους επισκέπτες υποδέχθηκαν και ξενάγησαν στους  χώρους, ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Πιερίας και μέλος του Δ.Σ. του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου κ. Πολυχρόνης Συμεωνίδης και ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Πιερίας κ. Ελευθέριος Κουϊμτζίδης.

Στον διάλογο που ακολούθησε οι δύο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις για το ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης και πως μπορεί να παρέμβει για τη διευκόλυνση της καθημερινότητας επαγγελματιών και πολιτών. Ο κ. Νταντάμης άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τις εισηγήσεις των κ.κ. Συμεωνίδη και Κουϊμτζίδη για τη δημόσια υγεία, την καλύτερη λειτουργία των Φαρμακείων προς όφελος των πολιτών, τα αιτήματά τους για συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή.

Ο κ. Νταντάμης συζήτησε με τους εκπροσώπους των Φαρμακοποιών βασικές δεσμεύσεις του προγράμματος του Συνδυασμού «Ανανέωση Τώρα» στους τομείς της Ποιότητας Ζωής και της Επιχειρηματικότητας. Διαπιστώθηκε ότι υπάρχει συναντίληψη για τους τρόπους που η δημοτική αρχή οφείλει να ενεργεί για τη βελτίωση της καθημερινότητας του δημότη σε κάθε γωνιά του δήμου Κατερίνης.

 

«Οι φαρμακοποιοί έχετε το δικό σας σημαίνοντα ρόλο στη λειτουργία της τοπικής μας κοινωνίας. Είστε οι άγρυπνοι φρουροί της δημόσιας υγείας, πάντα σε ετοιμότητα  να βοηθήσετε τους συνδημότες μας κυρίως αυτούς που βρίσκονται στα απομακρυσμένα χωριά. Ξεναγηθήκαμε στους χώρους του ΣΥΦΑ Πιερίας και θέλω να δηλώσω ότι είμαι περήφανος για το επίπεδο και την οργάνωση λειτουργίας του. Είναι σημαντικό αυτός ο τομέας να λειτουργεί με ταχύτητα και αξιοπιστία. Είμαστε στο πλευρό σας και συνηγορούμε σ’ αυτό που πρεσβεύετε, ότι η Δημοτική Αρχή πρέπει να έχει στενή και αγαστή συνεργασία μαζί σας. Σας ευχαριστούμε για την υποδοχή και την άρτια ενημέρωση», δήλωσε ο κ. Νταντάμης.

Παρουσίες

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Ανανέωση Τώρα»: Άννα Αθανασάκη, Γιάννης Νταντάμης,  Ελένη Πάτσιου, Μαρία Τερζίδου και Γιώργος Τσαχουρίδης.

 ΑΛΛΑΓΗ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΩΝ
ΑΝΤΙΘΕΣΗ