ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ» ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΨΥΧΟΔΡΑΣΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ «ΆΤΡΑΚΤΟΣ»

Γ. Νταντάμης: «Είμαστε αλληλέγγυοι στην προσπάθεια του Κέντρου Άτρακτος για την πρόληψη κατά των ψυχοδραστικών ουσιών».

Τη στήριξη του Συνδυασμού «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ» στο Κέντρο Πρόληψης Κατά των Ψυχοδραστικών Ουσιών Ν. Πιερίας «Άτρακτος», εξέφρασε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης και Επικεφαλής του Συνδυασμού, Γιώργος Νταντάμης, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στα Γραφεία του Κέντρου Πρόληψης, στην Κατερίνη.

Ο κ. Νταντάμης, που συνοδεύονταν από μέλη του Συνδυασμού του, είχε μια εγκάρδια συζήτηση με τον εκπρόσωπο του Μητροπολίτη π. Μιχαήλ Κουρσιουμπά, την Πρόεδρο του Κέντρου κα Τριανταφυλλιά Σίμου, με εκπροσώπους του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και με τα επιστημονικά στελέχη του Κέντρου. Ο Υποψήφιος Δήμαρχος άκουσε με προσοχή τις δραστηριότητές τους, τις επιτυχημένες δράσεις τους αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ευχαρίστησε θερμά τον π. Μιχαήλ Κουρσιουμπά, την Πρόεδρο, τα στελέχη της Διοίκησης καθώς και τα επιστημονικά στελέχη του Κέντρου για την ενημέρωση επί των δράσεων τους και ανέφερε μεταξύ άλλων: «Στο πρόγραμμά μας έχουμε αναφορά στο φλέγον θέμα των ναρκωτικών. Αναφερόμαστε στους νέους μας, στην προστασία τους αλλά και στην προστασία των οικογενειών τους που ζούνε το δράμα της χρήσης των ναρκωτικών με τα παιδιά τους».

Επίσης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιτυχημένη δράση του Κέντρου Πρόληψης, όπου σύμφωνα με την Αστυνομία, το πρόβλημα των ναρκωτικών, σε σχέση με το παρελθόν, έχει μειωθεί στην Πιερία, ενώ τόνισε χαρακτηριστικά: «Είμαστε αλληλέγγυοι στην προσπάθειά σας. Θα είστε σύμβουλοί μας στις δράσεις που θέλουμε να κάνουμε».

Φεύγοντας, ο κ. Νταντάμης εξέφρασε και τις ευχές του: «Σας εύχομαι καλή δύναμη. Σας εύχομαι να έχετε κουράγιο, διότι η δουλειά σας θέλει κουράγιο». Από την πλευρά του ο π. Μιχαήλ ευχήθηκε στον Υποψήφιο Δήμαρχο και στον Συνδυασμό του: «Και εσείς να έχετε υγεία και κουράγιο, να έχετε το καλύτερο».

Παρουσίες

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης τα μέλη του συνδυασμού «Ανανέωση Τώρα» κα Σημέλα Ελευθεριάδου, κ. Έφη Μπίσμπα – Παπαδοπούλου, κ. Γιάννης Νταντάμης, κα Ελένη Πάτσιου, κ. Κωνσταντίνος Πετρίδης, κ. Γιώργος Τσαχουρίδης και κ. Νίκος Τσερτικίδης.

 

 ΑΛΛΑΓΗ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΩΝ
ΑΝΤΙΘΕΣΗ