ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ» ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ

Γ. Νταντάμης: «Η εδραίωση του αισθήματος ασφάλειας των δημοτών είναι προτεραιότητά μας»

Στο πλαίσιο των επαφών του με φορείς και υπηρεσίες του Δήμου Κατερίνης, ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Γιώργος Νταντάμης επισκέφθηκε το πρωί της Δευτέρας την Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας όπου συναντήθηκε με τον Διευθυντή κ. Γιώργο Τζήμα.

Στη συνάντηση συμμετείχαν και τα μέλη του συνδυασμού «Ανανέωση Τώρα» κ. Χρήστος Γραμματικόπουλος (αστυνομικός υπάλληλος), κα Τζένη Ηλιοπούλου (νηπιαγωγός), κ. Χαράλαμπος Μπρουσκέλης (δικηγόρος), κ. Λάζαρος Παππαπέτρου (ελεύθερος επαγγελματίας), κα Χριστίνα Σιδηροπούλου (δημοσιογράφος), κ. Φάνης Τερζόπουλος (επιχειρηματίας), κ. Κώστας Χατζηϊωαννίδης (ηλεκτρολόγος μηχανικός), κ. Θανάσης Φωτόπουλος (στρατηγός ε.α. – συνταξιούχος π. Αστυνομικός Δ/ντής).

 

 «Η εδραίωση του αισθήματος ασφάλειας των δημοτών είναι προτεραιότητά μας. Ενημερωθήκαμε από τον κ. Τζήμα για θέματα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας και για τους τρόπους συνεργασίας με τον Δήμο Κατερίνης. Οι εύστοχες υποδείξεις του θα αποτελέσουν το σημείο εκκίνησης των ενεργειών της νέας Δημοτικής Αρχής. Ήταν μια γόνιμη συνάντηση και κοινή διαπίστωσή μας είναι η διάθεση συνεργασίας με στόχο την απρόσκοπτη λειτουργία των υπηρεσιών προς όφελος του Δημότη. Συμφωνήσαμε ότι σε θέματα, όπως η κυκλοφοριακή αγωγή, πρέπει να συμβάλλουμε στην αλλαγή της νοοτροπία μας. Η ασφάλεια του πολίτη, η αστυνόμευση της γειτονιάς, το παρεμπόριο και η αντιμετώπιση της εγκληματικότητας είναι θέματα μείζονος σημασίας με μεγάλο εύρος κοινών συνεργειών. Ευχαριστώ τον κ. Τζήμα και τους συνεργάτες του για τη διάθεση συνεργασίας και για το έργο που προσφέρουν στην κοινωνία μας», τόνισε ο κ. Νταντάμης.

 

 

Στη συνέχεια ο κ. Νταντάμης μαζί με τα μέλη του συνδυασμού «Ανανέωση Τώρα» επισκέφθηκαν όλα τα γραφεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης και συνομίλησαν με υπαλλήλους και πολίτες.

 

 



ΑΛΛΑΓΗ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΩΝ
ΑΝΤΙΘΕΣΗ