Η ΑΛΕΞΙΑ ΚΑΛΕΜΚΙΕΡΙΔΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΡΙΛΟΦΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ» ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΤΑΝΤΑΜΗ

Την υποψηφιότητα της Αλεξίας Καλεμκιερίδου για το Τοπικό Συμβούλιο Τριλόφου με τον Συνδυασμό «Ανανέωση Τώρα»  ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης Γιώργος Νταντάμης. Η κα Καλεμκιερίδου είναι ελεύθερη επαγγελματίας – αγρότισσα.

 

«Γνήσια εκπρόσωπος της γενιάς που παίρνει την μοίρα της στα χέρια της η αγαπητή Αλεξία Καλεμκιερίδου, αποφάσισε να συμπορευτεί μαζί μας και θέτει τον εαυτό της στην υπηρεσία των συνδημοτών μας με την υποψηφιότητα της για το Τοπικό Συμβούλιο Τριλόφου με το ψηφοδέλτιο της “Ανανέωση Τώρα”. Καλώς ήρθες Αλεξία. Καλή δύναμη και καλή επιτυχία. Έχεις να προσφέρεις πολλά στον τόπο και κυρίως στους συνδημότες μας. Ο Τρίλοφος αξίζει τα καλύτερα», δήλωσε ο κ. Νταντάμης.

«Αγαπητές συνδημότισσες και αγαπητοί συνδημότες,

Με ιδιαίτερη χαρά αποδέχτηκα την πρόταση του Γιώργου Νταντάμη, επικεφαλής του ανεξάρτητου συνδυασμού «Ανανέωση τώρα» να συμμετέχω ως υποψήφια τοπική σύμβουλος Τριλόφου. Ο λόγος που αποφάσισα να ασχοληθώ με την τοπική αυτοδιοίκηση είναι γιατί θέλω να προσφέρω στον τόπο που μεγάλωσα και εργάζομαι. Πρέπει να κρατήσουμε τον Τρίλοφο ζωντανό. ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ», σημείωσε η κα Καλεμκιερίδου.

 ΑΛΛΑΓΗ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΩΝ
ΑΝΤΙΘΕΣΗ