Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΛΑΓΓΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΗΛΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ» ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΤΑΝΤΑΜΗ

Την υποψηφιότητα της Οικονομολόγου – Λογίστριας Δέσποινας Λάγγη για το Τοπικό Συμβούλιο Μηλιάς με τον Συνδυασμό «Ανανέωση Τώρα», ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης Γιώργος Νταντάμης.

«Ο ρόλος των Τοπικών Συμβουλίων αναβαθμίζεται. Για μας, η ουσιαστική λειτουργία αυτών αποτελεί προτεραιότητα. Η αγαπημένη μου φίλη Δέσποινα Λάγγη οικονομολόγος, με την υποψηφιότητα της για το Τοπικό Συμβούλιο Μηλιάς με τον συνδυασμό της “ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ” το επιβεβαιώνει περίτρανα. Καλώς ήρθες αγαπητή Δέσποινα. Καλή δύναμη και καλή επιτυχία. Έχεις να προσφέρεις πολλά στον τόπο μας και κυρίως στους συνδημότες μας, δήλωσε ο κ. Νταντάμης. 

«Αγαπητές συνδημότισσες και αγαπητοί συνδημότες,
Με χαρά αποδέχτηκα την πρόταση του Γιώργου Νταντάμη, υποψήφιου Δημάρχου Κατερίνης, να συμμετέχω στον ανεξάρτητο συνδυασμό «Ανανέωση Τώρα», ως υποψήφια τοπική σύμβουλος Μηλιάς. Βασικό μου κίνητρο είναι η αναγνώριση και η ανάπτυξη της περιοχής μέσα από δράσεις, οι οποίες θα βοηθήσουν τους κατοίκους να αποκτήσουν καλύτερες συνθήκες διαβίωσης. Για ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ», σημείωσε η κα Λάγγη.  

 ΑΛΛΑΓΗ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΩΝ
ΑΝΤΙΘΕΣΗ