Η ΘΕΟΔΩΡΑ ΓΡΑΒΑΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ» ΓΙΑ ΤΟΝ Δ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΤΟΥ Γ. ΝΤΑΝΤΑΜΗ

Την υποψηφιότητα της Θεοδώρας Γραβάνη με τον συνδυασμό «Ανανέωση Τώρα» για τον Δήμο Κατερίνης ανακοίνωσε ο επικεφαλής Γιώργος Νταντάμης. Η κα Γραβάνη είναι καθηγήτρια Γερμανικών και  εν ενεργεία  τοπική σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Κατερίνης.

 

«Καλώς ήρθες Θεοδώρα Γραβάνη στον συνδυασμό μας. Νιώθω ιδιαίτερη χαρά που σε έχουμε μαζί μας και είμαι σίγουρος ότι η εμπειρία και οι γνώσεις σου θα προσφέρουν πολλά στον τόπο μας. Κάθε μέρα και πιο ισχυροί», σημείωσε ο κ. Νταντάμης.

Θεοδώρα Γραβάνη:

«Μέσα από το τοπικό συμβούλιο Κατερίνης δίνω φωνή στους συνδημότες μου και συμβάλω στην επίλυση προβλημάτων»

 

Η δήλωση της κας Γραβάνη:

«Συνδημότισσες και συνδημότες,
Με συναίσθηση της ευθύνης που συνεπάγεται η συμμετοχή στα κοινά και με την ελπίδα να συμβάλω στην πολιτική αλλαγή στον Δήμο Κατερίνης , αποφάσισα να συστρατευτώ στην προσπάθεια που ξεκίνησε ο Γιώργος Νταντάμης, μαζί με άλλους αξιόλογους συμπολίτες μας, να δημιουργήσει έναν πολυσυλλεκτικό, ανεξάρτητο και ακηδεμόνευτο δημοτικό συνδυασμό, με σαφή όμως πολιτική κατεύθυνση και με στόχο την ανανέωση, τη διαφάνεια και την αποκατάσταση της δημοκρατικής λειτουργίας στον Δήμο Κατερίνης. 
Μέσα από το τοπικό συμβούλιο Κατερίνης, στις συνεδριάσεις του οποίου συμμετέχω ανελλιπώς, παρά την απαξίωσή του ως θεσμού από την παρούσα δημοτική αρχή, προσπαθώ να δώσω φωνή στους συνδημότες μου και να συμβάλω στην επίλυση τοπικών προβλημάτων. Η εμπειρία αυτή και προπάντων η ανάγκη μου να συνδράμω όσο γίνεται περισσότερο στην κοινωνική, πολιτιστική, οικονομική αλλά και αισθητική βελτίωση της Κατερίνης με οδήγησαν στην απόφαση να διεκδικήσω την εκλογή μου στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας με το συνδυασμό «Ανανέωση Τώρα».
Θεωρώ ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι ο κατεξοχήν χώρος κοινής δράσης ανθρώπων που μπορεί να ανήκουν σε διαφορετικούς πολιτικούς χώρους αλλά μοιράζονται κοινές αξίες που αφορούν τη δημοκρατική λειτουργία των θεσμών, την ισότιμη μεταχείριση των δημοτών, την αλληλεγγύη, την καταπολέμηση του κοινωνικού αποκλεισμού, το σεβασμό στο φυσικό και οικιστικό περιβάλλον, την υπεράσπιση της αισθητικής και του πολιτισμού, την κινητοποίηση και συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας στο σχεδιασμό και τη λήψη αποφάσεων που αφορούν την πόλη.
Πιστεύω ότι ο συνδυασμός «Ανανέωση Τώρα» με επικεφαλής τον Γιώργο Νταντάμη προσπαθεί να πετύχει αυτήν ακριβώς την κοινή δράση, με στόχο μια πόλη καλύτερη για όλους μας. Η δική σας εντολή και εμπιστοσύνη θα μας δώσει τη δυνατότητα να αποδείξουμε ότι η δημιουργική σύνθεση του διαφορετικού είναι εφικτή και αποτελεσματική. ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ».

 ΑΛΛΑΓΗ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΩΝ
ΑΝΤΙΘΕΣΗ