Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΣΑΟΥΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ» ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΤΑΝΤΑΜΗ

Την υποψηφιότητα της Κατερίνας Τσαούση για το Τοπικό Συμβούλιο Αγ. Δημητρίου με τον Συνδυασμό «Ανανέωση Τώρα» ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης Γιώργος Νταντάμης.

«Η αλήθεια είναι πως νιώθω ιδιαίτερη συγκίνηση με την υποψηφιότητα για το Τοπικό Συμβούλιο του Αγίου Δημητρίου της νεαρής Κατερίνας Τσαούση. Βοηθός μικροβιολόγου και αγρότισσα ταυτόχρονα, είναι εκπρόσωπος της νέας γενιάς που θέλει να προσφέρει και να αγωνιστεί για ένα καλύτερο μέλλον δικό της αλλά και των συνδημοτών μας. Καλώς ήρθες αγαπητή Κατερίνα. Καλή δύναμη και καλή επιτυχία. Ο Άγιος Δημήτριος αξίζει τα καλύτερα», δήλωσε ο κ. Νταντάμης.

 

«Αγαπητές συνδημότισσες και αγαπητοί συνδημότες,
Με χαρά αποδέχτηκα την πρόταση του Γιώργου Νταντάμη, υποψήφιου Δημάρχου Κατερίνης, να συμμετέχω στον ανεξάρτητο συνδυασμό «Ανανέωση Τώρα», ως υποψήφια τοπική σύμβουλος Αγίου Δημητρίου. Βασικός μου στόχος είναι η ανάπτυξη του τόπο μου, του χωριού μου, του Αγίου Δημητρίου. Για ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ!», σημείωσε η κα Τσαούση, βοηθός μικροβιολόγου-Αγρότισσα στο επάγγελμα.

 ΑΛΛΑΓΗ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΩΝ
ΑΝΤΙΘΕΣΗ