Η ΜΕΛΙΝΑ ΤΑΞΙΔΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ» ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΤΑΝΤΑΜΗ

Την υποψηφιότητα της Μελανίας (Μελίνας) Ταξίδου για το Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης με τον Συνδυασμό «Ανανέωση Τώρα»  ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης Γιώργος Νταντάμης. Η κα Ταξίδου είναι Διευθυντικό στέλεχος τουριστικών επιχειρήσεων.

 

«Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση, υποδεχόμαστε την αγαπητή φίλη κα Μελίνα Ταξίδου, ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο Κατερίνης στο ψηφοδέλτιο της ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ. Διευθυντικό στέλεχος τουριστικής επιχείρησης, απόλυτος γνώστης του τουριστικού προϊόντος, έχει να προσφέρει πολλά στον τομέα και όχι μόνο. Καλώς ήρθες αγαπητή Μελίνα. Έχεις να προσφέρεις πολλά στον τόπο μας και κυρίως στους συνδημότες μας. Καλή δύναμη και καλή επιτυχία. Κάθε μέρα και πιο ισχυροί», δήλωσε ο κ. Νταντάμης.

 

Η δήλωση της κας Ταξίδου

 

«Αγαπητές συμπολίτισσες και αγαπητοί συμπολίτες,

Γνωρίζοντας το παρελθόν, σήμερα είμαι απόλυτα πεπεισμένη ότι η ομαδική εργασία είναι η ικανότητα να δουλέψουμε μαζί προς ένα κοινό όραμα. Είναι το καύσιμο που επιτρέπει σε κοινούς ανθρώπους να συμμετέχουν σε σπουδαία αποτελέσματα.
Μεγαλώνοντας στην πόλη της Κατερίνης συνειδητοποίησα και εγώ, όπως όλοι, τις ανεξάντλητες ομορφιές του τόπου μας. Οι σπουδές και η εμπειρία που απέκτησα τα 23 συναπτά έτη εργασίας μου στον τουριστικό τομέα ήταν η φυσιολογική απόρροια της αγάπης μου στα δύο αυτά άρρηκτα συνδεδεμένα, τον τόπο μου και τον Τουρισμό.

Αντιλαμβάνομαι την κρισιμότητα της κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει ο Δήμος της Κατερίνης. Αναγνωρίζω στο πρόσωπο του υποψήφιου Δημάρχου Κατερίνης, κ. Γιώργου Νταντάμη όλα αυτά τα οποία γεννήθηκαν και στη δική μου συνείδηση και υπάρχει απόλυτη ταύτιση. Έχει άμεμπτο ήθος, διπλωματική ευφυΐα και διακατέχεται από εξαιρετική πνευματική καλλιέργεια. Δράττομαι της ευκαιρίας να αγωνιστώ σε μια ομαδική προσπάθεια, ως υποψήφια Δημοτική σύμβουλος Κατερίνης με τον ανεξάρτητο συνδυασμό «Ανανέωση τώρα».
Κύριε Γιώργο, το να βρεθούμε μαζί είναι μια αρχή , το να παραμείνουμε μαζί είναι μια πρόοδος και το να δουλέψουμε παρέα είναι επιτυχία! 

Ανανέωση τώρα! Για ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ».ΑΛΛΑΓΗ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΩΝ
ΑΝΤΙΘΕΣΗ