Η ΠΑΡΘΕΝΑ (ΝΟΠΗ) ΒΑΡΥΤΙΜΙΔΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΤΑΝΤΑΜΗ «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ» ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Την υποψηφιότητα της Παρθένας (Νόπης) Βαρυτιμίδου με το Συνδυασμό «Ανανέωση Τώρα» για το Δήμο Κατερίνης, ανακοίνωσε την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου ο επικεφαλής, υπ. Δήμαρχος, Γιώργος Νταντάμης. Η κα Βαρυτιμίδου είναι διοικητική υπάλληλος του Γενικού Νοσοκομείου «Παπαγεωργίου». Επίσης, αναπτύσσει σημαντική εθελοντική δράση στον πολιτιστικό χώρο ως υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της Ποντιακής Θεατρικής Σκηνής Πιερίας, αλλά και στον αθλητισμό ως Πρόεδρος του Αθλητικού και Πολιτιστικού Συλλόγου “Αίολος” (βόλεϊ) της Κατερίνης.

 

«Σταθερά προσηλωμένοι στον κύριο στόχο μας, για την συγκρότηση ενός αξιόπιστου και ικανού ψηφοδελτίου για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, υποδεχόμαστε με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση την αγαπητή φίλη μας κυρία Νόπη Βαρυτιμίδου στις τάξεις του συνδυασμού Ανανέωση τώρα. Η αγαπητή Νόπη, άνθρωπος της προσφοράς, της αλληλεγγύης, της δράσης και του πολιτισμού, έχει να προσφέρει πολλά στον τόπο μας και κυρίως στους συνδημότες μας. Καλώς ήρθες Νόπη. Καλή δύναμη και καλή επιτυχία. Κάθε μέρα και πιό ισχυροί», δήλωσε ο κ. Νταντάμης.

 

Ν. Βαρυτιμίδου:

«Ο πολίτης του Δήμου Κατερίνης χρειάζεται να νιώσει την αλλαγή στην καθημερινότητά του, μέσα από αποτελεσματικές ενέργειες και χωρίς αλαζονικές συμπεριφορές»

 

Η δήλωση της κας Βαρυτιμίδου αναφορικά με την υποψηφιότητά της για το δήμο Κατερίνης με το συνδυασμό του Γ. Νταντάμη:

«Αποδεχόμενη με χαρά την πρόταση του Γιώργου Νταντάμη,
αποτελώ κι εγώ κομμάτι ενός πολύχρωμου και ανεξάρτητου συνδυασμού, με άξιους συνυποψηφίους.
Στο πρόσωπό του βρήκα έναν ηγέτη με ταπεινότητα, τεράστια εμπειρία, ικανότητα σύνθεσης και οραματισμού που μπορεί να κάνει τη διαφορά για τον Δήμο της Κατερίνης και να υποστηρίξει στην πράξη το διακύβευμα της ανανέωσης που χρειαζόμαστε.
 

Καθένας μας πρέπει να διαθέσει τα δυνατά του σημεία για το καλό της περιοχής μας και τις απαιτούμενες αλλαγές, οπότε εγώ πολύ ξεκάθαρα και ειλικρινά δεν κομίζω στον πολιτειακό μας βίο περγαμηνές και πολλά πτυχία, αλλά τα εξής ποιοτικά χαρακτηριστικά:
Γρήγορη και αγόγγυστη εξυπηρέτηση του πολίτη, στοιχείο που έγινε σύμφυτο του χαρακτήρα μου από την επαγγελματική μου διαδρομή ως διοικητική υπάλληλος του Γενικού Νοσοκομείου “Παπαγεωργίου”. Έμαθα ως αντιπρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων να προσπερνώ γρήγορα τα εμπόδια και να μεταφέρω με ευελιξία τις ανάγκες και τα παράπονα των ανθρώπων, χωρίς να μένουν “στον αέρα”. 
Δραστηριοποιούμαι ενεργά στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής μας, αναγνωρίζοντας τη δυναμική που έχουν οι πολιτιστικοί μας σύλλογοι, καθώς διατελώ υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της Ποντιακής Θεατρικής Σκηνής Πιερίας που ιδρύθηκε το 1996. 
Γνωρίζω τα προβλήματα αλλά και τις προοπτικές των αθλητικών συλλόγων, ως Πρόεδρος του Αθλητικού και Πολιτιστικού Συλλόγου “Αίολος” της Κατερίνης που αριθμεί πάνω από 100 αθλητές με συμμετοχή σε όλα τα πρωταθλήματα βόλεϊ της ομοσπονδίας.

Ο πολίτης του Δήμου Κατερίνης χρειάζεται να νιώσει την αλλαγή στην καθημερινότητά του, μέσα από αποτελεσματικές και γρήγορες ενέργειες και χωρίς αλαζονικές συμπεριφορές. Αυτό γνωρίζω να κάνω καλά και γι’ αυτό θα αγωνιστώ. Με αγάπη για τον τόπο και εκτίμηση στην προσωπική διαδρομή του καθενός».ΑΛΛΑΓΗ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΩΝ
ΑΝΤΙΘΕΣΗ