Ιορδανίδης Παναγιώτης

 

Γεννήθηκα στις 17/10/1954 στην Κατερίνη. Οι γονείς μου, Χρήστος και Ζωή, πρόσφυγες από τον Πόντο, όπως οι περισσότεροι κάτοικοι της συνοικίας μου, Σ.Σ.Κατερίνης, μεγάλωσαν εμένα και τις δύο μου αδελφές, Σόνια και Δωροθέα, έχοντας ως κύρια ασχολία τη γεωργία.

 

 

Αποφοίτησα από το εξατάξιο Γυμνάσιο Κατερίνης το 1972. Είμαι παντρεμένος με την Κατερίνα Νταϊλάκη, έχουμε δύο παιδιά, τον Χρήστο και τη Στέλλα, και τέσσερις εγγονές.

Από 16 έως 18 χρονών αγωνίστηκα στην ποδοσφαιρική ομάδα του «ΟΛΥΜΠΟΥ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ» και μετά για 11 χρόνια σε επαγγελματικές κατηγορίες με τον ΠΙΕΡΙΚΟ, ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ, ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟ και ΠΑΝΑΥΠΛΙΑΚΟ.

 

 

    Από το 1984 έως το 2010 ήμουν προπονητής στις ποδοσφαιρικές ομάδες του Νομού μας, ΠΙΕΡΙΚΟ, ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΘΕΡΜΑΪΚΟ ΚΟΡΙΝΟΥ, ΟΛΥΜΠΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΟΛΥΜΠΟ ΚΑΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ, ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ, ΟΛΥΜΠΟ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ, ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΠΠ και ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ, καθώς και αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών ποδοσφαίρου του Ν. Πιερίας.

 

 

Είμαι, επίσης, πρώην Δικαστικός Υπάλληλος, εργάστηκα στα Πρωτοδικεία Ναυπλίου και Κατερίνης ως γραμματέας και τα τελευταία χρόνια ως Προϊστάμενος του Ποινικού τμήματος. Διετέλεσα Πρόεδρος Δικαστικών υπαλλήλων του Ν. Πιερίας.

 

 

Τέλος, ήμουν Δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Κατερίνης τη χρονική περίοδο 2007-2010, Αντιπρόεδρος Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Κατερίνης, μέλος της Δημαρχιακής επιτροπής και Πρόεδρος της Σχολικής επιτροπής του Ειδικού Δημοτικού σχολείου Κατερίνης.

ΑΛΛΑΓΗ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΩΝ
ΑΝΤΙΘΕΣΗ