Μαριάννα Καβουνίδου

 

Γεωπόνος Α.Π.Θ – MEd, Εκπαιδευτικός Ειδικής Αγωγής

 

Τηλ.: 23510 47512

 Κιν.  6937236486

email : kavounidou@gmail.com

Γεννήθηκε και διαμένει μόνιμα στην Περίσταση, αποφοίτησε από το 4ο Γενικό Λύκειο Κατερίνης και έχει έναν γιό δεκατεσσάρων χρόνων, μαθητή  στο Μουσικό Γυμνάσιο Κατερίνης

 

 

Σπούδασε στο Τμήμα Γεωπονίας της Σχολής Γεωτεχνικών Επιστημών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και εργάστηκε επί χρόνια σε όλη τη χώρα ως πραγματογνώμονας Γεωπόνος στον Οργανισμό Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων ΕΛ.Γ.Α.

 

Συμμετείχε στο πρόγραμμα του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου, Κοινοτική Τοπική Ανάπτυξη,  και στη Δημιουργία Στελεχών για την Ανάπτυξη της Υπαίθρου, στο ΚΕΠΑ Πιερίας.

Καταρτίστηκε στο «Πρόγραμμα Κατάρτισης & Απόκτησης Επαγγελματικής Εμπειρίας Αποφοίτων ΑΕΙ & ΤΕΙ σε θέματα Τοπικής Ανάπτυξης & Τοπικής Αυτοδιοίκησης» του Υπουργείου Εσωτερικών και διορίστηκε στο Δήμο Αλιάκμονα Ν. Καστοριάς ως υπεύθυνη του Γραφείου Προγραμματισμού, Ανάπτυξης και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων. Παράλληλα διετέλεσε Εκπαιδευτικός Υπεύθυνος και Επιστημονική Υπεύθυνος του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης του Δήμου Καστοριάς.  

 

Ταυτόχρονα απέκτησε Παιδαγωγικό Πτυχίο από την ΑΣΠΑΙΤΕ Θεσσαλονίκης και Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Επιμόρφωσης στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ), στην «Ανοικτή & εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση».

 

Με γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, το 2001 διορίστηκε μόνιμη εκπαιδευτικός στην Επαγγελματική Εκπαίδευση στα Γρεβενά και υπηρετεί από το 2003 στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Πιερίας.

 

Ακολούθως απέκτησε Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στην Εκπαίδευση, από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ). Αφού εκπαιδεύτηκε στο ΤΕΙ Λάρισας στην «Ψυχική Υγεία – Ειδική Αγωγή», επιμορφώθηκε στη διαχείριση προβλημάτων σχολικής τάξης και στην ειδική περιβαλλοντική εκπαίδευση, μετατέθηκε στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο- Λύκειο Κατερίνης, όπου υπηρετεί έως σήμερα.

 

Κατέχει την Αγγλική γλώσσα σε επίπεδο Proficiency, έχει πιστοποίηση στις ΤΠΕ επιπέδου 2,  είναι Αξιολογητής προγραμμάτων Κέντρων Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ) και μέλος του Ενιαίου Μητρώου Αξιολογητών (Ε.Μ.Α.) του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης

Διετέλεσε διευθύντρια στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) Κατερίνης και  Διευθύντρια Πολιτικού γραφείου, Βουλευτού της Πιερίας.

 

Έχει ενεργή κοινωνική-συνδικαλιστική παρουσία επί χρόνια έχοντας εκλεγεί αντιπρόσωπος του Κλάδου Γεωπόνων του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου (ΓΕΩΤΕΕ) Δυτικής Μακεδονίας, μέλος,  αντιπρόεδρος και Γ. Γραμματέας του Δ.Σ της Ε.Λ.Μ.Ε Πιερίας και Τοπική Σύμβουλος του Δ.Δ. Περίστασης του Δήμου Παραλίας.

ΑΛΛΑΓΗ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΩΝ
ΑΝΤΙΘΕΣΗ