Σύντομο βιογραφικό Μαρίας Καρακασίδου

 

Γεννήθηκε το 1973, μεγάλωσε και ζει στην Κατερίνη. Είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Μάρα, MSc Δασολόγο και μητέρα δύο παιδιών 14 και 17 ετών.

 

  • Πτυχιούχος Μηχανικός Γεωτεχνολογίας & Περιβάλλοντος, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

 

  • Από το 2008 είναι πιστοποιημένη στον τομέα Χρηματοπιστωτικών και Διοικητικών Υπηρεσιών και κάτοχος Διπλώματος της ειδικότητας «Ειδικός Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου».

 

  • Γνωρίζει άριστα αγγλικά (Proficiency) και λίγα Γερμανικά. Έχει παρακολουθήσει σειρά επιμορφωτικών σεμιναρίων σχετικών με οικονομικά θέματα, πωλήσεις και διοικητική υποστήριξη επιχειρήσεων.

 

  • Εργάστηκε από πολύ νωρίς ως υπάλληλος Γραφείου σε εταιρεία Εισαγωγών-Εξαγωγών, εποχιακά στη ΔΕΗ και τα ΕΛΤΑ και σήμερα είναι ιδιωτική υπάλληλος σε μεγάλη επιχείρηση.

 

Μετά την οικογένεια και τη δουλειά της, η αγάπη της για τα ζώα συντροφιάς συμπληρώνει κάθε ενδιαφέρον της.

 

Βλέποντας την αδυναμία των αρμοδίων να διαχειριστούν απλά πράγματα στην πόλη μας και τα αδέσποτα να αυξάνονται συνεχώς ξεκίνησε μόνη της, πριν τρία χρόνια, τη σελίδα «Μαρία Κατερίνη» στο Facebook. Μαζί της σιγά σιγά ενώθηκαν δεκάδες φίλοι. Σήμερα ακολουθείται από χιλιάδες άτομα πανελλαδικά συνθέτοντας ένα δίκτυο ανταλλαγής πληροφοριών, ενημέρωσης, ευκαιρίας υιοθεσίας και ιατρικής περίθαλψης των αδέσποτων.

 

Η εμπειρία που απέκτησε όλα αυτά το χρόνια, ο ανιδιοτελής αγώνας της, η έμπρακτη απόδειξη της συνεισφοράς της σε προβλήματα της πόλης μας και η αναγνώριση του έργου της από χιλιάδες άτομα Πανελλαδικά είναι κάποιοι μόνο από τους λόγους που θα πρέπει να της δώσουμε την ευκαιρία να παλέψει για μια καλύτερη αυτοδιοίκηση.

 

… με Ανανέωση Τώρα

 

σας καλούμε να στηρίξετε τη Μαρία Καρακασίδου που όλοι γνωρίζατε απλά ως «Μαρία Κατερίνη»

ΑΛΛΑΓΗ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΩΝ
ΑΝΤΙΘΕΣΗ