Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΝΤΑΜΗΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΓΑΝΟΧΩΡΑΣ, ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ»

Γ. Νταντάμης: «Δείγματα γραφής για μια κοινωνία προόδου και αλληλεγγύης δίνει το Ειδικό Σχολείο»

 

Ένα πρότυπο σχολείο στην ειδική αγωγή σε όλη την Ελλάδα που καθημερινά το ανθρώπινο δυναμικό του δίνει κατάθεση ψυχής για τη φροντίδα και υποστήριξη  παιδιών και οικογενειών του τόπου μας επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης Γιώργος Νταντάμης.

Το  Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Κατερίνης που λειτουργεί στην τοπική κοινότητα Γανόχωρας, επισκέφθηκε ο κ. Νταντάμης και τα μέλη του συνδυασμού «Ανανέωση Τώρα», κα Άννα Αθανασάκη, κ. Σάκης Γκούνας, κα Μαριάνα Καβουνίδου, κα Κική Κέρογλου, κα Χριστίνα Σιδηροπούλου, κ. Στέλιος Σόρμας και κα Μαρία Τερζίδου.

 

Η Διευθύντρια του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου κα Σύλβια Δεληγιαννίδου ενημέρωσε τους επισκέπτες για την πορεία του σχολείου, το δυναμικό, και τις  προοπτικές που υπάρχουν. Το σχολείο, που χρηματοδοτήθηκε από το ΕΣΠΑ, λειτουργεί από το 2015 ως πρότυπο σε πανελλαδικό επίπεδο. Μάλιστα είναι από τα μεγαλύτερα στο είδος του. Το έργο που παρέχεται είναι τεράστιο και παρέχει ουσιαστική στήριξη σε παιδιά με ιδιαιτερότητες καθώς και στις οικογένειές τους. Αυτή τη στιγμή το Νηπιαγωγείο έχει 11 μαθητές και το Δημοτικό Σχολείο 47. Υπάρχουν δυνατότητες να αναπτυχθεί το σχολείο ακόμη περισσότερο δεδομένου του ότι κάθε χρόνο αυξάνεται  ο αριθμός των μαθητών  συνεπώς και οι ανάγκες του.

«Ας βοηθήσουμε όσο μπορούμε αυτό το σχολείο. Το έργο μας είναι σημαντικό για αυτά τα παιδιά και τις οικογένειές τους αλλά και για την κοινωνία στο σύνολό της», τόνισε η κα Δεληγιαννίδου.

«Είμαστε περήφανοι για εσάς», σημείωσε ο κ. Νταντάμης απευθυνόμενος στη Δ/ντρια κα Σύλβια Δεληγιαννίδου και  την Προϊσταμένη του Ειδικού Νηπιαγωγείου κα Λίτσα Ρέκκα. «Είμαστε όλοι διαφορετικοί, όλοι ίσοι. Σας συγχαίρουμε που στηρίζετε την προσπάθεια αυτών των παιδιών για την προσωπική τους πρόοδο. Δίνετε δείγματα γραφής για μια κοινωνία προόδου και αλληλεγγύης. Είμαστε περήφανα δίπλα σας».

 

 

 ΑΛΛΑΓΗ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΩΝ
ΑΝΤΙΘΕΣΗ