Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΝΤΑΜΗΣ ΜΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ» ΣΤΙΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΟΥ 17ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΎ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΟ)

Γ. Νταντάμης: «Μαθητές και εκπαιδευτικοί ΦΩΤΙΖΟΥΝ το Δήμο μας. Είμαστε δίπλα τους και στηρίζουμε την πρόοδό τους»

 

Τις γιορτινές εκδηλώσεις του 17ου Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης, στις 17 και 19 Δεκεμβρίου αντίστοιχα, παρακολούθησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης κ. Γιώργος Νταντάμης μαζί με υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού «Ανανέωση Τώρα». Δίπλα σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς επέλεξε ο κ. Νταντάμης να βρεθεί τις γιορτινές ημέρες ρίχνοντας τα «φώτα» στις σχολικές δομές που προάγουν τη γνώση, τη μάθηση και την πρόοδο στο δήμο Κατερίνης.

 

 

17ο Νηπιαγωγείο Κατερίνης

Ο αυθορμητισμός των νηπίων σκόρπισε γέλιο και συγκίνηση σε μικρούς και μεγάλους που παρακολούθησαν τη χριστουγεννιάτικη γιορτή του Νηπιαγωγείου. Τα σκηνικά, τα κοστούμια, η επιλογή των θεατρικών κειμένων και τα παραδοσιακά τραγούδια μετέφεραν το χριστουγεννιάτικο κλίμα. Ο κ. Νταντάμης συνοδευόμενος από τους υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού, κα Άννα Αθανασάκη, κα Τζένη Ηλιοπούλου, κ. Γιάννη Νταντάμη, κα Αλεξάνδρα Νταρλαγιάννη, κα Χριστίνα Σιδηροπούλου και κ. Κωνσταντίνο Χατζηιωαννίδη, παρακολούθησαν τη γιορτή και αντάλλαξαν ευχές με γονείς και εκπαιδευτικούς.

Ο κ. Νταντάμης συνεχάρη την Διευθύντρια του Νηπιαγωγείου κα Κόνυ Ευταξία και τις νηπιαγωγούς κα Καλλιόπη Ζαρογιάννη και κα Δήμητρα Κουσίδου για την υποδειγματική δουλειά τους με τα νήπια και την πρωτότυπη γιορτή που παρουσίασαν.

17ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης

Με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, κάλαντα και παιδικές φωνές πλημμύρισε η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου, όπου οι μικροί μαθητές της Α’ και Β’ τάξης του δημοτικού σχολείου, υπό την καθοδήγηση των δασκάλων τους, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους παρουσιάζοντας μία γιορτή – υπερθέαμα για τα σχολικά δεδομένα.

Πριν την έναρξη της γιορτής, ο κ. Νταντάμης μαζί με τους υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού, κα Νόπη Βαρυτιμίδου, κα Σημέλα Ελευθεριάδου και κα Χριστίνα Σιδηροπούλου καθώς και με τον συνεργάτη του κ. Κώστα Βασιλειάδη, πραγματοποίησαν συνάντηση στο γραφείο του Διευθυντή κ. Δημήτρη Μπόζογλου.

 

Ο κ. Μπόζογλου τους ενημέρωσε για την πορεία του βιοκλιματικού σχολείου που λειτουργεί για 5η χρονιά, τις προσπάθειες της Διεύθυνσης και των δασκάλων σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για την πλήρη επάνδρωση και τον εξοπλισμό του σχολείου. Στη συνέχεια τους ξενάγησε στο σχολείο και στους εντυπωσιακούς χώρους της  βιβλιοθήκης, της αίθουσας ηλεκτρονικών υπολογιστών και της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων.

«Συγχαρητήρια σε νηπιαγωγούς και δασκάλους, στους μικρούς μαθητές και τις μαθήτριες αλλά και τους γονείς τους για τις εντυπωσιακές, άρτιες και άψογα οργανωμένες γιορτινές εκδηλώσεις που παρακολουθήσαμε στο 17ο Νηπιαγωγείο  και Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης. Ένα καινούργιο σχολείο κτιριακά που όμως το ανθρώπινο δυναμικό του καθημερινά δίνει με σθένος το δικό του αγώνα για να είναι πρότυπο ουσιαστικά. Οι γιορτές που παρακολουθήσαμε ήταν ένα λαμπρό καθρέφτισμα της δουλειάς που γίνεται στο σχολείο. Εδώ, συναντήσαμε ενθουσιασμό, συμμετοχή ή καλύτερα κατάθεση ψυχής, ομαδικότητα και αλληλοϋποστήριξη σ’ αυτό που κάνουν. Είμαι περήφανος και συγκινημένος. Είμαστε δίπλα σας όπου και όπως μας χρειαστείτε και στηρίζουμε την πρόοδο των παιδιών μας», δήλωσε ο κ. Νταντάμης ο οποίος συμβολικά πρόσφερε βιβλία στο σχολείο.

 

 

 ΑΛΛΑΓΗ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΩΝ
ΑΝΤΙΘΕΣΗ