Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΧΟΥΡΙΔΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ» ΓΙΑ ΤΟΝ Δ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΤΟΥ Γ. ΝΤΑΝΤΑΜΗ

Την υποψηφιότητα του Γιώργου Τσαχουρίδη με τον συνδυασμό «Ανανέωση Τώρα» για τον Δήμο Κατερίνης ανακοίνωσε ο επικεφαλής Γιώργος Νταντάμης. Ο κ. Τσαχουρίδης είναι υπάλληλος του ΕΚΑΒ και έχει σημαντική εθελοντική δράση σε διάφορες κοινωνικές και πολιτιστικές οργανώσεις της Πιερίας.

«Ο Γιώργος Τσαχουρίδης είναι η απόλυτη επιτομή της προσφοράς στον συνάνθρωπο. Ακόμη και η επαγγελματική του ενασχόληση, έχει να κάνει με την προσφορά στον αδύναμο συνάνθρωπο μας. Εμείς στην «Ανανέωση Τώρα», είμαστε ευλογημένοι που τον έχουμε μαζί μας, αλλά οι συνδημότες μας είναι τυχεροί που τους δίνεται η δυνατότητα να τον επιλέξουν στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης.
Καλώς ήρθες Γιώργο στον κοινό μας αγώνα για έναν Δήμο Κατερίνης της αλληλεγγύης και της προσφοράς στον συνάνθρωπό μας.
Καλή δύναμη και καλή επιτυχία»,
δήλωσε ο κ. Νταντάμης.

Γ. Τσαχουρίδης: «Στόχος μου είναι να υπηρετήσω τα συμφέροντα των δημοτών με εντιμότητα και αξιοπρέπεια»

Η δήλωση του κ. Τσαχουρίδη:

«Φίλες και φίλοι,

Ως υπεύθυνος και ενεργός πολίτης, που έχει επίγνωση της σπουδαιότητας των καθηκόντων του Δημοτικού Συμβούλου, αποδέχθηκα με χαρά την τιμητική πρόταση να θέσω την υποψηφιότητα μου στον ανεξάρτητο συνδυασμό “ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ”, με επικεφαλής τον αγαπητό μου φίλο, Γιώργο Νταντάμη, ο οποίος έχει ως όραμά του την ΑΝΑΝΕΩΣΗ και την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ του Δήμου Κατερίνης.

Για πρώτη φορά ως υποψήφιος στην τοπική αυτοδιοίκηση ξεπερνώ κομματικές, ιδεολογικές και προσωπικές φιλοδοξίες και έχω ως στόχο να υπηρετήσω τα συμφέροντα των δημοτών, τα οποία και θα στηρίξω με καθαρό και νηφάλιο λόγο, εντιμότητα και αξιοπρέπεια.
Προσωπικά, πιστεύω, στόχος όλων μας πρέπει να είναι η αναβάθμιση και η ανάδειξη του τόπου μας, που το έχει τόσο ανάγκη. Παλεύουμε, λοιπόν, όλοι συλλογικά για μια αυτοδιοίκηση που έχει όραμα την αναγέννηση του Δήμου μας, καταθέτοντας νέες ιδέες, εργατικότητα και θετική ενέργεια. ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ».ΑΛΛΑΓΗ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΩΝ
ΑΝΤΙΘΕΣΗ