Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΕΛΙΔΩΝΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ» ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΤΑΝΤΑΜΗ

Την υποψηφιότητα του Γιώργου Χελιδώνη με τον Συνδυασμό «Ανανέωση Τώρα»  ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης Γιώργος Νταντάμης.  Ο κ. Χελιδώνης είναι επιχειρηματίας με 35ετή πορεία στο χώρο των νέων τεχνολογιών.

«Άλλη μια σημαντική προσθήκη στο ψηφοδέλτιο της “Ανανέωση τώρα” αποτελεί αυτή της συμμετοχής του φίλου Γιώργου Χελιδώνη. Σπουδαίος επιστήμονας, με επιτυχημένη δράση στον χώρο των επιχειρήσεων, συστρατεύεται μαζί μας στην κοινή μας προσπάθεια μεταμόρφωσης του Δήμου Κατερίνης σε έναν από τους κορυφαίους της χώρας. Καλώς ήρθες αγαπητέ Γιώργο. Καλή δύναμη και καλή επιτυχία. Έχεις να προσφέρεις πολλά στον τόπο μας και κυρίως στους συνδημότες μας. Οι νέες τεχνολογίες είναι το μέλλον μας.
Κάθε μέρα και πιο ισχυροί», δήλωσε ο κ. Νταντάμης.

Γ. Χελιδώνης:

«Οραματίζομαι έναν Δήμο – πρότυπο ανάπτυξης και ευζωίας»

 

Η δήλωση του κ. Χελιδώνη για την υποψηφιότητά του:

 

«Φίλες και Φίλοι,
Με ιδιαίτερη χαρά και αίσθημα ευθύνης, αποδέχτηκα την πρόταση του Γιώργου Νταντάμη, υποψήφιου Δήμαρχου Κατερίνης, να συμμετέχω στο συνδυασμό «Ανανέωση Τώρα» ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.
Με τον Γιώργο μεγαλώσαμε μαζί και εκτιμούσα ανέκαθεν το ήθος, τον ακέραιο χαρακτήρα και τη λαμπρή επαγγελματική του πορεία. Αποφάσισα να ενώσω τις δυνάμεις μου με τον συνδυασμό του – καθώς σε μία εποχή που όλα αλλάζουν με ταχύτητα φωτός – βρεθήκαμε να μοιραζόμαστε τις ίδιες αγωνίες για το μέλλον του τόπου μας.
Ως άνθρωπος των συστημάτων της πληροφορικής, υπόσχομαι άμεσες και πρακτικές λύσεις στα ζητήματα που αφορούν τον Δήμο μας και την ευημερία των συνδημοτών μας.
Με αγάπη για τον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα, εχέγγυο την 35-ετή επαγγελματική μου πορεία, με θέληση και ορμή, με γνώσεις και εμπειρία, οραματίζομαι έναν Δήμο – πρότυπο ανάπτυξης και ευζωίας παράγοντας έργο ορατό και διαρκές.
Ζητώ να με τιμήσετε με την ψήφο σας ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ».

 ΑΛΛΑΓΗ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΩΝ
ΑΝΤΙΘΕΣΗ