Ο ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΒΕΪΔΑΜΕΝΙΔΗΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ & ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ – ΠΕΛΛΑΣ – ΗΜΑΘΙΑΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ» ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΤΑΝΤΑΜΗ

Γρ. Βεϊδαμενίδης: «Απόλυτη προτεραιότητά μας ο τουρισμός. Η «Ανανέωση Τώρα» εγγύηση για το καλύτερο αποτέλεσμα»

 

Την υποψηφιότητα του Γρηγόρη Βεϊδαμενίδη, από το Δ.Δ. Παραλίας, με τον συνδυασμό «Ανανέωση Τώρα», ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης Γιώργος Νταντάμης.  Ο κ. Βεϊδαμενίδης εκλέγεται επί σειρά ετών Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενοικιαζόμενων Δωματίων και διαμερισμάτων Πιερίας – Πέλλας – Ημαθίας. Με πλούσιο έργο και πολύτιμη εμπειρία στον τουριστικό κλάδο, συμμετέχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές στο πλευρό του Γ. Νταντάμη για να δώσει μάχη για ένα καλύτερο αύριο στο τουριστικό προϊόν του Δήμου μας.

«Είναι αλήθεια πως η συμμετοχή του αγαπητού φίλου Γρηγόρη Βεϊδαμενίδη στο ψηφοδέλτιο της «Ανανέωση Τώρα» μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Ο ίδιος, άνθρωπος του τουρισμού με απόλυτη γνώση του αντικειμένου, εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο την έννοια της ανανέωσης και της ανάπτυξης. Η Παραλία αξίζει τα καλύτερα», δήλωσε ο κ. Νταντάμης.

 

Η δήλωση του κ. Βεϊδαμενίδη:


«Η βαρύτητα που δίνει ο συνδυασμός μας στα θέματα του τουρισμού αποτυπώνεται στη σημερινή συνάντηση με την παρουσία του επικεφαλής μας Γιώργου Νταντάμη που εγγυάται για τις λύσεις όλων εμάς που ασχολούμαστε με αυτά τα θέματα και συμμετέχουμε στον συνδυασμό “Ανανέωση τώρα”.

Είναι η καλύτερη απόδειξη ότι τα θέματα αυτά θα είναι στην απόλυτη προτεραιότητά μας και με το ομαδικό πνεύμα που μας διακρίνει θα φέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Για έναν ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ». ΑΛΛΑΓΗ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΩΝ
ΑΝΤΙΘΕΣΗ