Ο Γ. ΝΤΑΝΤΑΜΗΣ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ» ΣΤΗ Δ/ΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Γ. Νταντάμης: «Η συνεργασία της Δημοτικής Αρχής με την εκπαιδευτική κοινότητα θα είναι άριστη και συνεχής. Είναι Δέσμευση»

 

Στο πλαίσιο του κύκλου επαφών με φορείς του Δ. Κατερίνης, ο υπ. Δήμαρχος Γιώργος Νταντάμης, συνοδευόμενος από υποψήφιους συμβούλους, επισκέφθηκαν τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας. Εκεί, ενημερώθηκαν από την Αν. Διευθύντρια κα Μαριάνθη Παπαθανασίου, τους Προϊσταμένους των Τμημάτων κ. Γιάννη Βαρσάμογλου, κα Αναστασία Ιωακειμίδου, κ. Γιάννη Παπαδόπουλο και κ. Βαγγέλη Παπαϊωάννου, τον Γραμματέα Π.Υ.Σ.Π.Ε. κ. Νίκο Μαρτινίδη και την Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων κα Μαργαρίτα Αμανατίδου, για την πορεία και τις ανάγκες της υπηρεσίας.

Η αν. Διευθύντρια ενημέρωσε τον κ. Νταντάμη για την μετεγκατάσταση της υπηρεσίας στο κτίριο της Αντιπεριφέρειας Πιερίας, για το ανθρώπινο δυναμικό της υπηρεσίας και τις συνεργασίες που αναπτύσσονται. Ειδικότερα αναφέρθηκε στη συνεργασία με το τμήμα του ΤΕΙ που λειτουργεί στην Κατερίνη για την ψηφιοποίηση του αρχείου της Υπηρεσίας. Αναφορικά με τις κτιριακές ανάγκες των σχολείων, σημείωσε ότι υπάρχουν κτίρια που χρήζουν βελτίωσης ενώ υπογράμμισε ότι υπάρχει μείωση του μαθητικού πληθυσμού εξαιτίας της μετανάστευσης και την υπογεννητικότητας.

 

 

«Θέλουμε να βάλουμε την εκπαιδευτική διαδικασία σε άλλο επίπεδο. Να αντιμετωπιστούν οι ελλείψεις σε υποδομές, να προωθήσουμε σε συνεργασία μαζί σας καινοτομίες που θα δώσουν άλλη ώθηση στους μαθητές μας. Η συνεργασία της Δημοτικής Αρχής, με τις Διευθύνσεις και την εκπαιδευτική κοινότητα θα πρέπει να είναι άριστη και συνεχής ώστε να δίνονται λύσεις στα καθημερινά προβλήματα. Περισσότερο από ποτέ, η νέα Δημοτική Αρχή θα πρέπει να έχει ενεργό ρόλο ώστε να επιτευχθεί η συνεργασία με τις τοπικές κοινωνίες με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην εκπαιδευτική διαδικασία των παιδιών μας. Είμαστε δίπλα σας, συνεργάτες. Είναι Δέσμευση», τόνισε ο κ. Νταντάμης.

Στη συνέχεια, ο κ. Νταντάμης και οι υποψήφιοι σύμβουλοι επισκέφθηκαν τα γραφεία της ΔΙΠΕ Πιερίας και συνομίλησαν με το διοικητικό και εκπαιδευτικό προσωπικό.

Παρουσίες

 

Τον κ. Νταντάμη συνόδευαν οι υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού «Ανανέωση Τώρα»: Τζένη Δεληγιαννίδου, Τζένη Ηλιοπούλου, Μαριάννα Καβουνίδου, Κυριακή Κέρογλου, Σωτηρία Ουσταμπασίδου, Ευαγγελία Παλάγκα, Έφη Παπαδοπούλου-Μπίσμπα και Χριστίνα Σιδηροπούλου. Επίσης, στη συνάντηση συμμετείχε η υπεύθυνη του Πολιτικού Γραφείου του συνδυασμού Μαρία Νταντάμη.

 ΑΛΛΑΓΗ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΩΝ
ΑΝΤΙΘΕΣΗ