Ο Γ. ΝΤΑΝΤΑΜΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ» ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ STREET FOOD FESTIVAL, ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Γ. Νταντάμης: «Γυναικείο άρωμα το 41% του Συνδυασμού μας. Είναι όλες υπέροχες, δυναμικές και ικανές»

 

Βόλτα στο κέντρο της Κατερίνης πραγματοποίησε το πρωί του Σαββάτου ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Νταντάμης έχοντας στο πλευρό του γυναίκες του ανεξάρτητου συνδυασμού «Ανανέωση Τώρα».

 

Ο κ. Νταντάμης και οι υποψήφιες συνομίλησαν με τους δημότες στον κεντρικό πεζόδρομο και στη συνέχεια επισκέφθηκαν το Katerini Street Food Festival που λαμβάνει χώρα στην πλατεία Δημαρχείου. Απόλαυσαν τον καφέ τους, συνομίλησαν με τους συμμετέχοντες επιχειρηματίες και τους επισκέπτες.

«Είμαι περήφανος για τις γυναίκες που πλαισιώνουν τον συνδυασμό μας. Ξεπεράσαμε σε αριθμό το 40%, δηλαδή το ποσοστό συμμετοχής των γυναικών που προϋποθέτει ο νόμος. Είμαστε πρωτοπόροι και σ’ αυτό. Είναι όλες τους υπέροχες, δυναμικές και ικανές. Συνθέτουν ένα πολύχρωμο μπουκέτο που δίνει άλλη δυναμική και αναμφισβήτητα άλλη χροιά σ’ αυτόν τον όμορφο αγώνα για τη διεκδίκηση της επόμενης ημέρας στη Διοίκηση του Δήμου. Επίσης, θέλω να συγχαρώ διοργανωτές και συμμετέχοντες για το Katerini Street Food Festival. Στηρίζουμε τέτοιες προσπάθειες», δήλωσε ο κ. Νταντάμης.

 ΑΛΛΑΓΗ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΩΝ
ΑΝΤΙΘΕΣΗ