Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Δ. ΕΛΑΦΙΝΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ» ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΤΑΝΤΑΜΗ

Δίπλα στον Γιώργο Νταντάμη συστρατεύεται ο Δημήτρης Κωστόπουλος, ελεύθερος επαγγελματίας, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ελαφίνας με τον συνδυασμό «Ανανέωση Τώρα».

«Καλώς ήρθες αγαπητέ Δημήτρη στον συνδυασμό μας “Ανανέωση τώρα”. 
Ο Δημήτρης Κωστόπουλος, αγωνιστής της ζωής, με έντονο ενδιαφέρον για την αυτοδιοίκηση, με απόλυτη διάθεση προσφοράς στον τόπο μας και κυρίως στους συνδημότες μας, είναι άλλη μια ιδιαίτερη προσθήκη στον συνδυασμό μας , στον κοινό μας στόχο για την μεταμόρφωση του Δήμου Κατερίνης σε έναν από τους κορυφαίους της χώρας. Καλή δύναμη και καλή επιτυχία Δημήτρη», δήλωσε ο κ. Νταντάμης.

Η δήλωση του κ. Κωστόπουλου:

Αγαπητές συνδημότισσες και αγαπητοί συνδημότες,

Με αίσθημα ευθύνης, δημοκρατίας και αγάπης για τον τόπο μας, τον Δήμο μας, αποδέχτηκα την τιμή ενός ανθρώπου με αυτά τα χαρακτηριστικά, ποιότητας και ακεραιότητας ώστε να διαμορφώσουμε την επόμενη μέρα ουσίας και δημιουργίας στον Δήμο Κατερίνης. Η πρόταση του Νταντάμη Γιώργου, επικεφαλής του συνδυασμού «Ανανέωση τώρα» να συνεισφέρω με όλες μου τις δυνάμεις ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, με τιμάει και με γεμίζει ευθύνη να προσφέρω στον τόπο μας, που όλοι αγαπάμε. Πλέον όλοι μας πρέπει να προσφέρουμε ώστε να έρθει η ουσιαστική ανάπτυξη που τόσα χρόνια επιθυμούμε.”

ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ

 ΑΛΛΑΓΗ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΩΝ
ΑΝΤΙΘΕΣΗ