Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΕΜΕΡΤΖΙΔΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ» ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΤΑΝΤΑΜΗ

Την υποψηφιότητα του Δημήτρη Σεμερτζίδη για το Δημοτικό Συμβούλιο Παραλίας με τον Συνδυασμό «Ανανέωση Τώρα»  ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης Γιώργος Νταντάμης.

«Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση υποδεχόμαστε τον αγαπητό φίλο Δημήτρη Σεμερτζίδη στον συνδυασμό της “Ανανέωση τώρα”. Οικογενειάρχης και αγωνιστής της ζωής, έχει να προσφέρει πολλά στον τόπο μας και κυρίως στους συνδημότες μας. Καλώς ήρθες αγαπητέ Δημήτρη. Καλή δύναμη και καλή επιτυχία. Κάθε μέρα και πιο ισχυροί», δήλωσε ο κ. Νταντάμης.

«Με ιδιαίτερη χαρά αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του Γιώργου Νταντάμη, υποψήφιου Δημάρχου Κατερίνης, να συμμετέχω στον ανεξάρτητο συνδυασμό «Ανανέωση Τώρα», ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Παραλίας. Αποφάσισα να συμμετέχω στην κοινή προσπάθεια για ανανέωση και αλλαγή του Δήμου μας, στο πλευρό του Γιώργου Νταντάμη, πιστεύοντας ότι ο συνδυασμός αυτός μπορεί να δώσει μια νέα προοπτική και δυναμική στον τόπο μας. Η Δημοτική Ενότητα Παραλίας πρέπει να αποκτήσει τη ζωντάνια και την ποιότητα που της αξίζει. ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ», σημείωσε ο κ. Σεμερτζίδης, Ελεύθερος Επαγγελματίας.ΑΛΛΑΓΗ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΩΝ
ΑΝΤΙΘΕΣΗ