Ο ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΚΕΡΑΜΙΔΙΩΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΤΑΝΤΑΜΗ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ»

Στ. Κεραμιδιώτης: «Ο Γ. Νταντάμης είναι ο καταλληλότερος άνθρωπος για να φέρει την ΑΝΑΝΕΩΣΗ στον Δ. Κατερίνης. Είμαι αρωγός στην ανέλιξη αυτού του τόπου»

 

Την υποψηφιότητα του Ευστάθιου (Στάθη) Κεραμιδιώτη, με τον συνδυασμό «Ανανέωση Τώρα», ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης Γιώργος Νταντάμης.  Ο κ. Κεραμιδιώτης είναι εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος, ελεύθερος επαγγελματίας, έχει μεγάλη πορεία στην τοπική αυτοδιοίκηση, πολύτιμη εμπειρία και βαθιά γνώση των θεμάτων του Δήμου μας.

«Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση υποδεχόμαστε τον αγαπητό Στάθη Κεραμιδιώτη στον συνδυασμό μας «Ανανέωση Τώρα». Με μεγάλη προσφορά και αυτοδιοικητική γνώση, έχει να προσφέρει πολλά στον τόπο μας και κυρίως στους συνδημότες μας. Η συμμετοχή του στον κοινό μας αγώνα για ένα Δήμο Κατερίνης πρότυπο στην χώρα, μας δίνει επιπλέον δύναμη. Καλή δύναμη και καλή επιτυχία φίλε Στάθη», σημείωσε ο κ. Νταντάμης.

Η δήλωση του κ. Κεραμιδιώτη:

 

“Συνδημότισσες και συνδημότες,
Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή αποδέχομαι την πρόταση του Γιώργου Νταντάμη, υποψήφιου Δημάρχου Κατερίνης, να συμμετέχω στον ανεξάρτητο και πολύχρωμο συνδυασμό «Ανανέωση Τώρα». Όντας αρκετά χρόνια στην τοπική αυτοδιοίκηση, πιστεύω πως ο Γιώργος Νταντάμης είναι ο καταλληλότερος άνθρωπος για να φέρει την ΑΛΛΑΓΗ και την ΑΝΑΝΕΩΣΗ στον Δήμο Κατερίνης. Η εθελοντική μου δράση και η επαγγελματική μου πορεία με καθιστούν αναγκαίο αρωγό ανέλιξης αυτού του τόπου. ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ.”ΑΛΛΑΓΗ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΩΝ
ΑΝΤΙΘΕΣΗ