Ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΔΗΜΟΡΛΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ» ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΤΑΝΤΑΜΗ

Την υποψηφιότητα του Θόδωρου Δημορλή, ελεύθερου επαγγελματία, για το τοπικό συμβούλιο Κατερίνης με τον Συνδυασμό «Ανανέωση Τώρα»  ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης Γιώργος Νταντάμης.  

«Χαίρομαι που πρόσωπα όπως ο αγαπητός Θόδωρος Δημορλής συστρατεύεται μαζί μας στο ψηφοδέλτιο της «Ανανέωση Τώρα» για το Τοπικό Συμβούλιο Κατερίνης, στην κοινή μας προσπάθεια ανόρθωσης και ανάπτυξης της πόλης μας, ώστε να είμαστε περήφανοι γι αυτή.
Καλώς ήρθες αγαπητέ Θόδωρε. Καλή δύναμη και καλή επιτυχία», δήλωσε ο κ. Νταντάμης.

«Φίλες και φίλοι,
Με χαρά αποδέχτηκα την πρόταση του Γιώργου Νταντάμη, υποψήφιου Δημάρχου Κατερίνης, να συμμετέχω στον ανεξάρτητο συνδυασμό «Ανανέωση Τώρα», ως υποψήφιος τοπικός σύμβουλος Κατερίνης. 
Ο λόγος που αποφάσισα να ασχοληθώ με την τοπική αυτοδιοίκηση είναι γιατί θέλω να προσφέρω στον τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα, εργάζομαι και αγαπώ, την Κατερίνη. Ζητώ τη στήριξη όλων των συμπολιτών μου. ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ», δήλωσε σχετικά με την υποψηφιότητά του ο κ. Δημορλής, ελεύθερος επαγγελματίας – κομμωτής στο επάγγελμα.ΑΛΛΑΓΗ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΩΝ
ΑΝΤΙΘΕΣΗ