Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΚΑΤΖΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ» ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΤΑΝΤΑΜΗ

Την υποψηφιότητα του Ιωάννη Γκατζή, Ξενοδόχου, για το Τοπικό Συμβούλιο Παραλίας με τον Συνδυασμό «Ανανέωση Τώρα»  ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης Γιώργος Νταντάμης.

«Επιχειρηματίας του τουρισμού ο κ. Ιωάννης Γκατζής στην Παραλία Κατερίνης, είναι πλέον μαζί μας στον κοινό αγώνα για την μεταμόρφωση της παραλιακής ζώνης και του τουριστικού προϊόντος μας, σε κορυφαία του είδους. Υποψήφιος στο Τοπικό Συμβούλιο Παραλίας με το ψηφοδέλτιο της “ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΤΩΡΑ”, έχει να προσφέρει πολλά στον τόπο μας και κυρίως στους συνδημότες μας.
Καλώς ήρθες αγαπητέ Γιάννη. Καλή δύναμη και καλή επιτυχία.
Κάθε μέρα και πιο ισχυροί

«Αγαπητές συνδημότισσες και αγαπητοί συνδημότες,

Σήμερα, έχω τη χαρά να ανακοινώσω στους Δημότες της Παραλίας την απόφασή μου να ασχοληθώ με την τοπική Αυτοδιοίκηση ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα που μου απηύθυνε ο Επικεφαλής του Ανεξάρτητου Συνδυασμού «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ», υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης, Γιώργος Νταντάμης. Ως υποψήφιος τοπικός σύμβουλος Παραλίας, καλώ όλους τους συνδημότες μου να στηρίξουν τον συνδυασμό μας για να αποκτήσει η Παραλία τη ζωντάνια και την ποιότητα που της αξίζει. ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ», σημείωσε ο κ. Γκατζής.

 ΑΛΛΑΓΗ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΩΝ
ΑΝΤΙΘΕΣΗ