Ο ΚΑΛΛΙΣΤΡΑΤΟΣ ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ» ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΤΑΝΤΑΜΗ

Στρ. Χαλκίδης:

«Είναι η ώρα ο Δ. Κατερίνης να βγει από τον «λήθαργο» και το τέλμα και να χαράξει αναπτυξιακή πορεία»

Την υποψηφιότητα του Καλλίστρατου (Στράτου) Χαλκίδη, με τον συνδυασμό «Ανανέωση Τώρα», ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης Γιώργος Νταντάμης. Ο κ. Χαλκίδης είναι δραστήριος επιχειρηματίας με μεγάλη συμμετοχή στην ανάπτυξη του τουριστικού κλάδου. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας. Στο παρελθόν διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης και υπηρέτησε ως Πρόεδρος Τουριστικής Προβολής του Δήμου.

«Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση υποδεχόμαστε τον αγαπητό φίλο Στράτο Χαλκίδη, ως υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο Κατερίνης στον συνδυασμό της “ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ”. Επιχειρηματίας του τουρισμού ο ίδιος, μέλος της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας, έχει να προσφέρει πολλά στον τόπο μας και κυρίως στους συνδημότες μας. Η ανάπτυξη του τουρισμού είναι κοινός μας στόχος. Καλώς ήρθες αγαπητέ Στράτο. Καλή δύναμη και καλή επιτυχία», δήλωσε ο κ. Νταντάμης.

Η δήλωση του κ. Χαλκίδη

 

«Φίλες και φίλοι,

Ο τόπος μας είναι προνομιούχος και διαθέτει όλα εκείνα τα πλεονεκτήματα, που μπορούν να τον καταστήσουν πρότυπο δήμο σε πανελλαδικό επίπεδο. Αγαπώ τον τόπο μου σημαίνει συμμετέχω, οραματίζομαι, αγωνίζομαι και υλοποιώ θέτοντας πάντα τον πολίτη στο επίκεντρο.

 

Υπηρετώ επί δεκαετίες τον τομέα του Τουρισμού, έναν από τους βασικούς πυλώνες ανάπτυξης του Δήμου μας. Η γνώση και η εμπειρία που απέκτησα από τη μακρά μου «θητεία» στην τουριστική μας βιομηχανία, σε συνδυασμό με τη βούληση και την αποφασιστικότητα αποτελούν πολύτιμα εφόδια για να συμβάλλω ουσιαστικά στη δημιουργία μιας σύγχρονης πόλης, ενός σύγχρονου Δήμου Κατερίνης.

 

Η βαθιά πίστη του Υποψήφιου Δημάρχου Γιώργου Νταντάμη στην πρόοδο και στην ανάπτυξη, το ήθος, η προσωπικότητα, η ποιότητα του χαρακτήρα του και η καλλιέργειά του, το μεγαλόπνοο όραμά του, που «παντρεύεται» δημιουργικά με το ρεαλισμό και την απουσία αυταπατών αποτελούν τα καλύτερα εχέγγυα προκειμένου ο Δήμος Κατερίνης να κάνει το μεγάλο βήμα και περάσει σε μια νέα εποχή.

 

Όλα τα παραπάνω συντέλεσαν καταλυτικά ώστε να δεχθώ την ιδιαίτερα τιμητική πρόταση του Γιώργου Νταντάμη και να βαδίσω μαζί του σε αυτόν τον όμορφο αγώνα. Με αισιοδοξία, θετική ενέργεια και διάθεση προσφοράς στέκομαι δίπλα του, συστρατεύομαι ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης στον συνδυασμό «Ανανέωση Τώρα» και δεσμεύομαι να υπηρετήσω τον πολίτη με όλες μου τις δυνάμεις.

 

Τώρα είναι η ώρα της Ανανέωσης, είναι η ώρα ο Δήμος Κατερίνης, από τα Πιέρια μέχρι τον Θερμαϊκό, να βγει από τον «λήθαργο» και το τέλμα και να χαράξει αναπτυξιακή πορεία με όραμα, καινοτόμες ιδέες και ουσιαστικές λύσεις τόσο σε επίπεδο καθημερινότητας όσο και σε επίπεδο μακρόπνοου σχεδιασμού.

Τώρα είναι η ώρα εσύ, ο κάθε δημότης και η κάθε δημότισσα, να αλλάξεις σελίδα και να επιλέξεις το δρόμο της εξωστρέφειας, της προόδου, της Ανανέωσης. ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ».

 ΑΛΛΑΓΗ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΩΝ
ΑΝΤΙΘΕΣΗ