Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΙΝΙΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ» ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΤΑΝΤΑΜΗ

Κ. Μπίνιας: «Ο Δήμος μας χρειάζεται πράξεις και έργα χωρίς τοπικιστικές ή ψηφοθηρικές διακρίσεις»

 

Την υποψηφιότητα του Κωνσταντίνου Μπίνια, από το Δ.Δ. Πέτρας, με τον συνδυασμό «Ανανέωση Τώρα», ανακοίνωσε ο επικεφαλής, υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης, Γιώργος Νταντάμης. Ο κ. Μπίνιας είναι Δάσκαλος, Πρόεδρος Α.Σ.Π.Ο Ράχης και έχει πλούσια αυτοδιοικητική εμπειρία ως εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης στη θητεία 2010-2014.

«Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση υποδεχόμαστε τον αγαπητό φίλο εκπαιδευτικό Κωνσταντίνο Μπίνια, στο ψηφοδέλτιο της ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ για το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης. Με πολυποίκιλη δράση και εμπειρία αυτοδιοικητική, έρχεται να προσφέρει στον τόπο μας και κυρίως στους συνδημότες μας, με την διεκδίκηση της εκλογής του στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης. Καλώς ήρθες αγαπητέ Κώστα. Καλή δύναμη και καλή επιτυχία», δήλωσε ο κ. Νταντάμης.

Η δήλωση του κ. Μπίνια

«Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι,
Με ιδιαίτερη τιμή και αισθανόμενος την ευθύνη, αποδέχτηκα την πρόταση του Γιώργου Νταντάμη, να είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πέτρας.
Οι δημοτικές εκλογές πλησιάζουν. Η εκλογική αυτή αναμέτρηση είναι κρίσιμη, διότι καλούμαστε να αναδείξουμε νέους τοπικούς άρχοντες σε μια συγκυρία, η οποία χαρακτηρίζεται από ένα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον που βιώνουμε όλοι καθημερινά.
Στις δημοτικές εκλογές του 2010, με τιμήσατε με την ψήφο σας και μου δώσατε το δικαίωμα να υπηρετήσω με συνέπεια τις αρχές και τις θέσεις που πρεσβεύω. Αυτές που θα συνεχίσω να πρεσβεύω για το καλό του τόπου μου, που κατά κοινή ομολογία, η πορεία του ταυτίστηκε με πρωτοβουλίες άστοχες, με έργα βιτρίνας που όχι μόνο δεν κατάφεραν να ανακουφίσουν τους δημότες μας (αγρότες, κτηνοτρόφους, επαγγελματίες) αλλά ανοίγουν διάπλατα τον δρόμο για την περαιτέρω ερήμωση της υπαίθρου μας.
Ο Δήμος μας χρειάζεται ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ, χρειάζεται λόγο που να λέει την αλήθεια, πράξεις και έργα τα οποία θα σέβονται τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες κάθε Δημοτικού Διαμερίσματος και θα αντιμετωπίζουν τα προβλήματα του καθενός από εμάς ισόρροπα, δίκαια, χωρίς τοπικιστικές ή ψηφοθηρικές διακρίσεις.
ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ».

 ΑΛΛΑΓΗ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΩΝ
ΑΝΤΙΘΕΣΗ