Ο ΜΗΝΑΣ ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ» ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΤΑΝΤΑΜΗ

Την υποψηφιότητα του Μηνά Κεραμιδά για το τοπικό συμβούλιο Κατερίνης με τον Συνδυασμό «Ανανέωση Τώρα»  ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης Γιώργος Νταντάμης. Ο Μηνάς Κεραμιδάς, 24 ετών, είναι Μηχανολόγος – Μηχανικός και ο νεότερος ηλικιακά υποψήφιος σύμβουλος του συνδυασμού «Ανανέωση Τώρα».

«Απόλυτος εκφραστής της νέας ταλαντούχας γενιάς μας, ο αγαπητός Μηνάς Κεραμιδάς, δίνει νόημα στην έννοια ΑΝΑΝΕΩΣΗ. Με την υποψηφιότητα του για το Τοπικό Συμβούλιο Κατερίνης στο ψηφοδέλτιο της «Ανανέωση Τώρα», σηματοδοτεί τη συστράτευση των νέων της πόλης μας στην κοινή μας προσπάθεια για έναν Δήμο Κατερίνης που αξίζει και θέλεις να ζεις, με προοπτική στο μέλλον. Καλώς ήρθες αγαπητέ Μηνά. Καλή δύναμη και καλή επιτυχία. Κάθε μέρα και πιο ισχυροί», δήλωσε ο κ. Νταντάμης.

«Αγαπητές συνδημότισσες και αγαπητοί συνδημότες,
Με χαρά αποδέχτηκα την πρόταση του Γιώργου Νταντάμη, υποψήφιου δημάρχου Κατερίνης, να συμμετέχω στον ανεξάρτητο συνδυασμό «Ανανέωση Τώρα», ως υποψήφιος τοπικός σύμβουλος Κατερίνης. Ως νέος έχω τη θέληση και τη διάθεση να προσφέρω στην πόλη που γεννήθηκα, μεγάλωσα και εργάζομαι. Για έναν ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ!», σημείωσε ο κ. Κεραμιδάς.

 ΑΛΛΑΓΗ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΩΝ
ΑΝΤΙΘΕΣΗ