Ο ΝΙΚΟΣ ΤΕΛΙΟΓΛΑΝΙΔΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ» ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΤΑΝΤΑΜΗ

Την υποψηφιότητα του Νίκου Τελιογλανίδη για το Τοπικό Συμβούλιο Κατερίνης με τον Συνδυασμό «Ανανέωση Τώρα»  ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης Γιώργος Νταντάμης. Ο κ. Τελιογλανίδης είναι Πρόεδρος του Σωματείου Οδοντοτεχνιτών Πιερίας.

«Ικανοποίηση και χαρά μας δίνει η συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο της Ανανέωση τώρα για το Τοπικό Συμβούλιο Κατερίνης, του αγαπητού μας φίλου κ. Τελιογλανίδη Νίκου. Καλώς ήρθες αγαπητέ Νίκο.
Έχεις να προσφέρεις πολλά στον τόπο μας και κυρίως στους συνδημότες μας. Καλή δύναμη και καλή επιτυχία. Κάθε μέρα και πιο ισχυροί», δήλωσε ο κ. Νταντάμης.

«Φίλες και φίλοι,

Αποδέχτηκα με ιδιαίτερη χαρά την πρόταση του Γιώργου Νταντάμη, υποψήφιου Δημάρχου Κατερίνης, να συμμετέχω στον ανεξάρτητο συνδυασμό «Ανανέωση Τώρα», ως υποψήφιος τοπικός σύμβουλος Κατερίνης. Πεποίθηση μου είναι ότι συμβάλλοντας σε αυτόν τον εκλογικό αγώνα, θα καταφέρουμε να υλοποιήσουμε τις κοινές μας ιδέες για την επιχειρηματικότητα, τον τουρισμό και συγκεκριμένα τον οδοντοτεχνικό/ιατρικό τουρισμό και τις παράκτιες ζώνες. Για έναν ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ!», σημείωσε ο κ. Τελιογλανίδης.

 ΑΛΛΑΓΗ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΩΝ
ΑΝΤΙΘΕΣΗ