Ο ΝΙΚΟΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΛΑΦΙΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ» ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΤΑΝΤΑΜΗ

Ν. Φωτιάδης:

«Να δώσουμε τέλος στον καθεστωτισμό, στον παραγοντισμό, στην ιδιοτέλεια. Εάν δεν αλλάξουμε εμείς δεν θα αλλάξει τίποτε»

Την υποψηφιότητα του επιχειρηματία και έμπειρου αυτοδιοικητικού Νίκου Φωτιάδη, από το Δ.Δ. Ελαφίνας, με τον συνδυασμό «Ανανέωση Τώρα», ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης Γιώργος Νταντάμης.  

«Πρωτοπόρος στο επιχειρείν του πρωτογενούς τομέα και άριστος γνώστης της τοπικής αυτοδιοίκησης, ο αγαπητός φίλος Νίκος Φωτιάδης, συστρατεύεται μαζί μας στην κοινή προσπάθεια για έναν Δήμο Κατερίνης που αξίζει και θέλεις ζεις, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο της Ανανέωση τώρα. Θέλουμε έναν Δήμο καινοτόμο που στόχο έχει τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας και τη δημιουργία προϋποθέσεων ανάπτυξης.
Καλώς ήρθες αγαπητέ Νίκο. Καλή δύναμη και καλή επιτυχία. Κάθε μέρα και πιο ισχυροί», δήλωσε ο κ. Νταντάμης.

Η δήλωση του κ. Φωτιάδη:

«Aγαπητές συνδημότισσες και αγαπητοί συνδημότες,

Με ιδιαίτερη ευθύνη αποδέχθηκα την πρόταση του Γιώργου Νταντάμη, να είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Ελαφίνας με τον ανεξάρτητο συνδυασμό «Ανανέωση τώρα». Πέρα από το ήθος και την ποιότητά του, έχουμε πλήρη ταύτιση απόψεων για τις ανάγκες των συνδημοτών μας, για μία εναλλακτική Δημοτική Αρχή, με παρεμβατικό και αναπτυξιακό ρόλο.

 

Είμαστε 10 χρόνια σε οικονομική κρίση, ο ανθός του Δήμου μας έχει μεταναστεύσει. Ηττοπάθεια, εγκατάλειψη, ανασφάλεια και αβεβαιότητα είναι τα κυρίαρχα συναισθήματα των συνδημοτών μας. Η Δημοτική αρχή των τελευταίων 13 ετών υπήρξε θλιβερός παρατηρητής των τραγικών αυτών εξελίξεων, χωρίς όραμα, σχέδιο, πρωτοβουλίες. Σε πολλούς Δήμους της χώρας στην περίοδο της κρίσης υπήρξαν σημαντικές πολιτικές στήριξης των αδύναμων κοινωνικών ομάδων, με δομές αλληλεγγύης, κοινωνικά τιμολόγια και ουσιαστικές παρεμβάσεις. Ο Δήμος Κατερίνης αμήχανα αποποιήθηκε το ανθρωπιστικό του καθήκον και το τραγικότερο όλων έφερνε εμπόδια και προσκόμματα στο μοναδικό κοινωνικό έργο της εθελοντικής ομάδας δράσης Κατερίνης αντί να την αγκαλιάσει και να την ενθαρρύνει.

 

Ζούμε στην ομορφότερη και ιστορικότερη γωνιά της Ευρώπης, στις παρυφές του Ολύμπου, ενός Παγκόσμιου μνημείου Ιστορίας και μυθολογίας, στα Όρη Των Πιερίδων Μουσών της τέχνης, του έρωτα, του πολιτισμού. Έναν πλούσιο κάμπο, όπου το «πέταλο» Όλυμπος -Πιερία και η αγκαλιά του Θερμαϊκού δημιουργεί ένα μοναδικό και ευλογημένο μικροκλίμα. Ανθρώπους με εξαιρετικά ποιοτικά χαρακτηριστικά, Πόντιους, Μικρασιάτες, Θρακιώτες, Ντόπιους, Βλάχους, Σαρακατσάνους που μετά από 100 χρόνια συμβίωσης μπόλιασαν υπέροχα πολιτισμούς, παράδοση, γαστρονομία. Ένας απίστευτος πλούτος που δεν κεφαλαιοποιήθηκε ποτέ. Αυτόν τον στόχο θέλουμε να υπηρετήσουμε και θα τον πετύχουμε γιατί πιστεύουμε στην ΑΥΤΟ-ΔΙΟΙΚΗΣΗ, στην ΑΥΤΟ-ΟΡΓΑΝΩΣΗ, στον ΣΥΝ-ΕΡΓΑΤΙΣΜΟ.

Είναι επιτακτική κοινωνική ανάγκη να δώσουμε πλέον αξιολογικά κριτήρια και δύναμη στην ψήφο μας να πάψει να είναι το «αντίδωρο» ενός άθλιου ρουσφετιού δύο μηνών κακοπληρωμένης εργασίας, ενός κουβά χαλικιού και σβησίματος 20 ωρών άρδευσης. Να δώσουμε τέλος στον καθεστωτισμό, στον παραγοντισμό, στην ιδιοτέλεια. Επιτελούς να αντιληφθούμε ότι η κρίση που βιώνουμε τόσα χρόνια είναι κατά βάση πολιτιστική. Εάν δεν αλλάξουμε εμείς δεν θα αλλάξει τίποτε. ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ».

 ΑΛΛΑΓΗ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΩΝ
ΑΝΤΙΘΕΣΗ