Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΤΑΝΤΑΜΗ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ»

Την υποψηφιότητα του Παναγιώτη Ιορδανίδη ανακοίνωσε την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης Γιώργος Νταντάμης. Ο κ. Ιορδανίδης με μακρά πορεία στα αυτοδιοικητικά δρώμενα, παράγοντας του αθλητισμού και με σεβαστό επαγγελματικό βίο ως πρώην δικαστικός υπάλληλος συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της «Ανανέωσης Τώρα» καταδεικνύοντας «την ανάγκη αλλαγής της πορείας των δημοτικών πραγμάτων».

 

«Μετά από πολυετή φιλία εδραιωμένη στον αλληλοσεβασμό και την εκτίμηση, οι δρόμοι μας ξανάσμιξαν. Η επαγγελματική του πορεία, η αθλητική του διαδρομή και η αυτοδιοικητική του προσφορά, είναι τα εχέγγυα εκείνα που διασφαλίζουν την ποιότητα και ικανότητα του αγαπητού φίλου Παναγιώτη Ιορδανίδη για νέα αυτοδιοικητική δράση, συστρατευόμενος στις τάξεις του συνδυασμού μας “Ανανέωση τώρα”.
Ο τόπος και κυρίως οι συνδημότες μας, έχουν να κερδίσουν πολλά από την ικανότητα και αξιοπιστία του Παναγιώτη Ιορδανίδη στην ομαδική προσπάθεια για ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ. Καλώς ήρθες Γιώτη, καλή δύναμη και καλή επιτυχία.
Κάθε μέρα και πιό ισχυροί»,
υπογράμμισε ο κ. Νταντάμης.

 

Π. Ιορδανίδης:

«Αποτελεί κοινή παραδοχή η ανάγκη αλλαγής της πορείας των δημοτικών πραγμάτων»

 

Η δήλωση του κ. Ιορδανίδη σχετικά με την υποψηφιότητά του:

 

“Αγαπητές συνδημότισσες και αγαπητοί συνδημότες,
Με χαρά αποδέχτηκα την πρόταση του Γιώργου Νταντάμη για τη συμμετοχή μου στην προσπάθειά του για την αλλαγή στον Δήμο Κατερίνης.
Το ήθος, η εντιμότητα του Γιώργου Νταντάμη και το όραμά του για τη διοίκηση του Δήμου Κατερίνης από τη μία, αλλά και η αγάπη μου για την προσφορά στον τόπο μου και στους συνδημότες μου από την άλλη, με ώθησαν να συμμετέχω στην προσπάθεια αυτή.
Αποτελεί κοινή παραδοχή η ανάγκη αλλαγής της πορείας των δημοτικών πραγμάτων, έτσι ώστε να καλυτερεύσουμε τη ζωή των συνδημοτών μας και να επιλύσουμε τα συσσωρευμένα καθημερινά προβλήματα του Δήμου μας, χωρίς να υποθηκεύσουμε το μέλλον της νέας γενιάς.
Προσωπικά πιστεύω ότι ο Γιώργος Νταντάμης και όλοι οι συνυποψήφιοι μου στον ανεξάρτητο συνδυασμό μας αποτελούν τα εχέγγυα για την καλή πορεία του Δήμου Κατερίνης.

Για τους λόγους αυτούς σας ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου και σας καλώ όλους να στηρίξετε την προσπάθεια αυτή.”ΑΛΛΑΓΗ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΩΝ
ΑΝΤΙΘΕΣΗ