Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ» ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΕΒΑΣΤΗΣ

Ο Συνδυασμός «Ανανέωση Τώρα» με επικεφαλής τον Γιώργο Νταντάμη παραβρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Σεβαστής «Εύξεινος Πόντος», για την κοπή της βασιλόπιτας! Μαζί του ήταν οι υποψήφιοι σύμβουλοι Θανάσης Κεραμιδάς, Χριστίνα Σιδηροπούλου, Κώστας Φιλοκώστας.

 

Το απόγευμα του Σαββάτου επισκεφθήκαμε το Δημοτικό Διαμέρισμα Σεβαστής για να παραβρεθούμε στην κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου «Εύξεινος Πόντος. Συνομιλήσαμε με τον παπά του χωριού, τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας και πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου κ. Κωνσταντινίδη καθώς και μέλη του συλλόγου που δίνουν την ψυχή τους για να κρατήσουν ζωντανές τις μνήμες του Πόντου. Τους ευχόμαστε μια δημιουργική χρονιά.

Στη συνέχεια καθίσαμε στο ίδιο τραπέζι με κατοίκους της Σεβαστής, άντρες και γυναίκες, μεταξύ των οποίων και ο Αντιπρόεδρος της Κοινότητας κ. Κώστας Εγγονίδης, Σάκης Στεφανίδης . Ακούσαμε τους προβληματισμούς και τις αγωνίες τους. Πάγιο αίτημα και παράπονό τους  είναι ότι η περιοχή τους δεν έχει ακόμη ίντερνετ. Εν έτη 2019, οι άνθρωποι της Σεβαστής είναι μια περιοχή εκτός σύνδεσης!

Διατυπώσαμε αυτό που πιστεύουμε ακράδαντα! Ότι ζητούν το αυτονόητο. Ελεύθερη πρόσβαση και χρήση της τεχνολογίας όπως όλοι μας! Στη νέα σελίδα του Δήμου Κατερίνης, όλες οι περιοχές θα έχουν ίση αντιμετώπιση. Θα έχουν δικαίωμα και ελεύθερη πρόσβαση στα αυτονόητα αγαθά», σημείωσε ο Γ. Νταντάμης. #Δέσμευση, #Ανανέωση ΤώραΑΛΛΑΓΗ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΩΝ
ΑΝΤΙΘΕΣΗ