Ο ΥΠ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Γ. ΝΤΑΝΤΑΜΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΝ. ΜΥΣΤΡΙΔΗ ΜΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ»

Γ. Νταντάμης: «Στηρίζουμε κάθε πρωτοβουλία που αναβαθμίζει τις υπηρεσίες υγείας στον τόπο μας»

 

Για την πορεία του Νοσοκομείου Κατερίνης, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει αλλά και τις ενέργειες της ηγεσίας του ενημερώθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης κ. Νταντάμης από τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Ανέστη Μυστρίδη.

Η συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν και οι υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού «Ανανέωση Τώρα» κ. Γιάννης Νταντάμης, κα Σωτηρία Ουσταμπασίδου, κα Χριστίνα Σιδηροπούλου, κ. Γιώργος Τσαχουρίδης και κ. Κώστας Φιλοκώστας, πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα με τον κ. Μυστρίδη να ενημερώνει σε βάθος για τους ιδιαίτερους στόχους της διοίκησης. Το μεγαλύτερο πρόβλημα του νοσοκομείου παραμένει η υποστελέχωσή του και η ηγεσία του νοσοκομείου καταβάλει σημαντικές προσπάθειες για μια ικανοποιητική λύση μέσα στο 2019. Απώτερος στόχος της ομολογουμένως πετυχημένης διοίκησης του νοσοκομείου είναι η λειτουργία του σε πρότυπο επαρχιακό νοσοκομείο.

«Η Υγεία και η Ποιότητα Ζωής είναι δύο βασικοί τομείς που κάθε τοπική διοίκηση πρέπει να έχει σε προτεραιότητα. Συγχαίρω τον κ. Μυστρίδη για το εξαιρετικό έργο που παράγει διαθέτοντας ακόμη και τον προσωπικό του χρόνο στην υπηρεσία του κοινωνικού συνόλου. Έχει ξεκάθαρους και ρεαλιστικούς στόχους για το Νοσοκομείο μας αλλά και τη θέληση να εργαστεί για την υλοποίησή τους. Επίσης, θέλω να συγχαρώ το ανθρώπινο δυναμικό του Νοσοκομείου, γιατρούς, νοσηλευτές, διοικητικούς υπαλλήλους και τους εργαζόμενους σε κάθε τομέα, για την αδιάκοπη και εξαντλητική εργασία τους όπου πολλές φορές υπερβαίνουν τους εαυτούς τους. Είμαστε δίπλα σας. Επιδιώκουμε κάθε είδους συνεργασία που θα μπορούσε να βοηθήσει τους πολίτες αυτού του τόπου για να απολαμβάνουν αξιοπρεπείς υπηρεσίες νοσοκομειακής φροντίδας», σημείωσε ο κ. Νταντάμης.

 

Αν. Μυστρίδης

«Είχα τη χαρά να υποδεχτώ τον υποψήφιο δήμαρχο Κατερίνης κ. Νταντάμη μαζί με υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού του. Τον ενημέρωσα για τη σοβαρή και συστηματική δουλειά που κάνει η διοίκηση του νοσοκομείου, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθώς και για τα βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα σχέδια που έχουμε για την αναβάθμιση του νοσοκομείου μας. Υπήρχε εγκάρδιο κλίμα και μάλιστα προτάθηκε από τον κ. Νταντάμη η συνεργασία του νοσοκομείου με τη δημοτική αρχή ώστε να λύνονται προβλήματα από κοινού, αυτά που μπορούν να λυθούν μέσα από τέτοιες συνέργειες», δήλωσε ο Διοικητής του Νοσοκομείου.

 ΑΛΛΑΓΗ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΩΝ
ΑΝΤΙΘΕΣΗ