Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΟΡΙΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ» ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΤΑΝΤΑΜΗ

Την υποψηφιότητα του Χρήστου Αντωνιάδη για το Τοπικό Συμβούλιο Κορινού με τον Συνδυασμό «Ανανέωση Τώρα»  ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης Γιώργος Νταντάμης.  

«Με μεγάλη ικανοποίηση υποδεχόμαστε τον αγαπητό Χρήστο Αντωνιάδη στο ψηφοδέλτιο του Τοπικού Συμβουλίου Κορινού. Είμαστε μαζί στην προσπάθεια ανόρθωσης και ανάπτυξης του Κορινού με τα άπειρα συγκριτικά πλεονεκτήματά του. Ο Κορινός, αδικημένος τόσα χρόνια, πρέπει να αξιοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο. Πρόσωπα σαν τον αγαπητό Χρήστο, αποτελούν εγγύηση των προθέσεων μας.
Καλώς ήρθες Χρήστο στις τάξεις μας. Καλή δύναμη και καλή επιτυχία»,
δήλωσε ο κ. Νταντάμης.


Η δήλωση του κ. Αντωνιάδη:

“Συνδημότισσες και συνδημότες, 
Έχω τη χαρά και την τιμή να ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου ως Τοπικός Σύμβουλος Κορινού στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στον ανεξάρτητο συνδυασμό «Ανανέωση τώρα», με επικεφαλής τον Γιώργο Νταντάμη. Ανανέωση Τώρα για να δημιουργήσουμε έναν Δήμο πρότυπο ανάπτυξης και αλληλεγγύης σε μια εποχή δύσκολη που η δυσπιστία κυριαρχεί και η αμφιβολία γεννά δισταγμούς. Να κρατήσουμε τον Κορινό ζωντανό και όλο τον Δήμο κοντά στους ανθρώπους. Ζητώ λοιπόν τη στήριξη των συμπολιτών μου. Είμαστε εδώ όλοι μαζί για έναν κοινό σκοπό, ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ».

 ΑΛΛΑΓΗ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΩΝ
ΑΝΤΙΘΕΣΗ