ΚΥΡΙΑΚΗ (ΚΙΚΗ) ΠΑΤΑΡΙΔΟΥ

Υποψήφια Τοπικού Συμβουλίου Κατερίνης

 

«Η συμμετοχή μου ως υποψήφιας στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μάη  στο πλευρό του Γιώργου Νταντάμη ήταν μια απόφαση που λήφθηκε με περίσκεψη και υπευθυνότητα. Όταν απευθύνεσαι στους συνδημότες σου και τους ζητάς να σε εμπιστευτούν σε μια εποχή αδιεξόδων και αμφισβήτησης της πολιτικής, οφείλεις να έχεις επιλέξει την πιο αξιόπιστη και ρεαλιστική αυτοδιοικητική πρόταση. Ο Γιώργος Νταντάμης, επικεφαλής του συνδυασμού «Ανανέωση Τώρα», εξασφάλισε τη συστράτευση αξιόλογων ανθρώπων στην προσπάθεια να εφαρμοστεί ένα πρόγραμμα που θα έχει στο επίκεντρό του τον δημότη και τα καθημερινά προβλήματά του. Μέλος κι εγώ αυτής της ομάδας σας ζητώ να εμπιστευτείτε την πρότασή μας και να στηρίξετε την υποψηφιότητά μου για το Τοπικό Συμβούλιο Κατερίνης, για να υπηρετήσω με τις γνώσεις και τον δυναμισμό μου την ανανέωση του Δήμου μας.»

Γεννήθηκε το 1967 στην Κατερίνη. Είναι κόρη του Παναγιώτη Παταρίδη, εμπόρου ελαστικών αυτοκινήτων, που οι παλιοί γνωρίζουν ως Πάντσο, καθώς ήταν παιδί προσφύγων από τη Ρωσία που εγκαταστάθηκαν στην περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού, και της Παρθενόπης Παυλίδου, επίσης από προσφυγική  οικογένεια του Πόντου. Οι γονείς της φρόντισαν να της καλλιεργήσουν την αγάπη για τη γνώση, το αίσθημα του δικαίου, το θάρρος της γνώμης, δημοκρατικό φρόνημα και κοινωνικές ευαισθησίες.

 

 

 

Μαθήτρια του 9ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης και στη συνέχεια του 2ου Γυμνασίου και Λυκείου, εισήχθη το 1985 στο τμήμα Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ. Από το 1990 υπηρετεί τον χώρο της εκπαίδευσης, της ιδιωτικής αρχικά και στη συνέχεια μέσω ΑΣΕΠ της δημόσιας.

 

Με συνεχή τάση αυτοβελτίωσης και ιδιαίτερη αγάπη για την εκπαίδευση και τον πολιτισμό, προσπάθησε να συνδυάσει την τυπική με την άτυπη εκπαίδευση με επιμόρφωση στη μουσειοπαιδαγωγική και μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων. Έχει, επίσης, σημαντική εμπειρία στην εκπαίδευση των μουσουλμανοπαίδων, ενώ η ιδιαίτερη ευαισθησία της για μαθητές με ειδικές ανάγκες την ώθησε να μάθει τη μέθοδο Braille.

 

Γνωρίζει αγγλικά και χειρισμό ηλεκτρονικών υπολογιστών, αξιοποιεί κάθε ευκαιρία συμμετοχής σε συνέδρια που αφορούν στην εκπαίδευση και τον πολιτισμό κι έχει αναλάβει τη φιλολογική επιμέλεια βιβλίων.

 

Είναι παντρεμένη με τον οικονομολόγο Βασιλειάδη Γεώργιο κι έχουν μία κόρη, τη Μελίνα, απόφοιτη του τμήματος Ιστορίας-Αρχαιολογίας του Α.Π.Θ.

Είναι μέλος ανθρωπιστικών οργανώσεων και δωρήτρια οργάνων σώματος.

ΑΛΛΑΓΗ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΩΝ
ΑΝΤΙΘΕΣΗ