Σχόλιο του Γιώργου Νταντάμη για την Έκθεση Φωτογραφίας για τον Καθεδρικό Ναό

«Θερμά συγχαρητήρια στον Μητροπολίτης μας κ.κ. Γεώργιο για το εξαιρετικό φωτογραφικό οδοιπορικό στο χθες και το σήμερα της Θ. Αναλήψεως»

Ένα φωτογραφικό οδοιπορικό στο χθες και το σήμερα του Καθεδρικού Ναού της Πόλης μας στάθηκε αφορμή να πλημμυρίσουμε με έντονα συναισθήματα, με κυρίαρχο αυτό της υπερηφάνειας για τη σπουδαιότητα του τόπου μας.

Ο Ιερός Ναός της Θ. Αναλήψεως, η καρδιά της πόλης μας, αποτελεί φωτεινό φάρο στην καθημερινότητά μας από το 1858. Η έκθεση μας καθήλωσε. Μαζί με τη σύζυγό μου, Δέσποινα Παπαδοπούλου συνομιλήσαμε με το Μητροπολίτη μας, Σεβασμιότατο κ.κ. Γεώργιο, με μέλη του Ιερατείου της Μητρόπολής μας και με εκλεκτούς φίλους και συνδημότες, το βράδυ της Κυριακής στα εγκαίνια της έκθεσης στην Αστική Σχολή Κατερίνης. Είδαμε βήμα – βήμα την ενδιαφέρουσα αυτή έκθεση που μας ξύπνησε μνήμες αλλά και μας έκανε να αναλογιστούμε την αναγκαιότητα συμμετοχής όλων στην πρόοδο αυτού του ευλογημένου τόπου. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Μητροπολίτη μας και τους άξιους συνεργάτες του που ετοίμασαν την έκθεση. Σας προτρέπω να την επισκεφτείτε, είναι μοναδική εμπειρία.

 

 

 ΑΛΛΑΓΗ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΩΝ
ΑΝΤΙΘΕΣΗ