Τις εγκαταστάσεις της ΜΑΧΙ Α.Β.Ε.Ε. επισκέφτηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης, Γιώργος Νταντάμης

Τις εγκαταστάσεις της εταιρίας ΜΑΧΙ Α.Β.Ε.Ε. επισκέφτηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης κ. Γιώργος Νταντάμης, μαζί με κλιμάκιο υποψηφίων του ανεξάρτητου συνδυασμού «Ανανέωση Τώρα» που αποτελούνταν από τους κ. κ.: Άννα Αθανασάκη,  Σάκη Γκούνα, Σημέλα Ελευθεριάδου, Δημήτρη Κωστόπουλο, Χρήστο Λιανό, Έφη Παπαδοπούλου-Μπίσμπα, Ροδή Ναβροζίδου, Φάνη Τερζόπουλο, Γιώργο Τσαχουρίδη και Νίκο Τσερτικίδη.

 

Ο κ. Γ. Νταντάμης, αφού ευχαρίστησε τους μετόχους της εταιρίας, Ηλία Παπαδόπουλο, Αθανάσιο Πούλιο και Κομίνη Σαλπιστίδη, για την υποδοχή και τη φιλοξενία, εξήρε τη διαχρονικά εξελισσόμενη πορεία της εταιρίας ώστε να αποτελεί πλέον «επιχείρηση πρότυπο που καινοτομεί, την πιο σύγχρονη των Βαλκανίων, ξεπερνώντας τις δυσκολίες που ταλανίζουν τα τελευταία χρόνια τον κόσμο του επιχειρείν. Το γεγονός δε, ότι η επιχείρηση, δραστηριοποιείται στα διοικητικά όρια του Δήμου Κατερίνης, τον οποίο διεκδικούμε στις επερχόμενες εκλογές μας χαροποιεί και μας εμπνέει. Σαν Αυτοδιοίκηση, σας βεβαιώνουμε ότι, θα σταθούμε αρωγοί στους επενδυτές, με τη δημιουργία των κατάλληλων υποδομών για την εύρυθμη λειτουργία των επιχειρήσεών τους ώστε να έχουν τα αναλογούντα κέρδη. Εδικά για τη βιομηχανική ζώνη όπου εδράζεται η ΜΑΧΙ και οι όμορες επιχειρήσεις, αυτό που αποτελεί επιτακτική ανάγκη είναι η εκτέλεση έργων οδοποιίας. Από εκεί και πέρα, στοχεύουμε στη δημιουργία Βιοτεχνικού Πάρκου που θα προσφέρει και άλλες εναλλακτικές δραστηριότητες (εμπορικό κέντρο, χώρους εστίασης) που θα αναζωογονήσουν την ευρύτερη περιοχή και θα την καταστήσουν τοπόσημο και πόλο έλξης κι άλλων επενδύσεων, όχι μόνο μεταποιητικών αλλά και τουριστικών».

 Ακολούθησε ξενάγηση στο εργοστάσιο παραγωγής πρώτης ύλης και επεξεργασίας χάρτου, όπου ο κ. Νταντάμης συνομίλησε με τους εργαζόμενους, παρακολούθησε τη γραμμή παραγωγής ενώ παράλληλα ενημερώθηκε για τον μηχανολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας καθώς και τα προστατευτικά μέτρα που λαμβάνονται για τη μείωση των εκλυόμενων ρύπων.

 ΑΛΛΑΓΗ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΩΝ
ΑΝΤΙΘΕΣΗ