Τσερτικίδης Νικόλαος

Γεννήθηκα το 1974 στην Κατερίνη, όπου μεγάλωσα και ζω μέχρι σήμερα. Είμαι παντρεμένος με την Ευαγγελία Πουσπουρίκα καθηγήτρια Φυσικής και έχουμε δύο παιδιά.

Είμαι πτυχιούχος του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας. Εργάστηκα για 15 περίπου χρόνια σε έργα οδοποιίας ανά την Ελλάδα και για ένα σύντομο χρονικό διάστημα στο εξωτερικό. Τα τελευταία χρόνια εργάζομαι στον πρωτογενή τομέα και συγκεκριμένα ασχολούμαι με την μελισσοκομία. Παράλληλα, παρακολουθώ το Τμήμα ΄Συνοδός Βουνού΄ στο Δημόσιο Ι.Ε.Κ. της πόλης μας.

 

 

Είμαι μέλος της Επαγγελματικής – Επιστημονικής Ένωσης Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Μηχανικών (ΕΕΤΕΜ), αλλά και της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Μελισσοκομίας – Σηροτροφίας (ΕΕΕΜΣ). Επιπλέον, μέλος του Μελισσοκομικού Συλλόγου Κατερίνης, του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Κατερίνης (ΕΟΣ) καθώς και της Κινηματογραφικής Λέσχης της πόλης μας.

 

 

Κλείνοντας, θα ήθελα να σημειώσω την ενεργή συμμετοχή μου στην Εθελοντική Ομάδα Δράσης του Ν. Πιερίας τα τελευταία 5 χρόνια καθώς και την εθελοντική μου προσφορά σε πληθώρα δράσεων αλληλεγγύης που λαμβάνoυν χώρα στην πόλη μας.

ΑΛΛΑΓΗ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΩΝ
ΑΝΤΙΘΕΣΗ