ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΑΛΟΣ

 

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Κατερίνη. Οι γονείς μου κατάγονται από τον ΄Αγιο Δημήτριο Πιερίας. Αποφοίτησα από  το 3ο Λύκειο Κατερίνης. Συνέχισα τις σπουδές μου στο Τμήμα Γεωλογίας του ΑΠΘ από όπου και αποφοίτησα το 1989.Εκτοτε ασχολούμαι επαγγελματικά με την οικογενειακή επιχείρηση οικοδομικών υλικών μαζί, με τον αδελφό μου Γιάννη Τσιαλό.

 

Η διάθεσή για συνεχή αναζήτηση κι εξέλιξη  μας οδήγησε σε περαιτέρω επέκταση της εταιρείας  σε διάφορα αντικείμενα ,με αποκορύφωμα την προσφορά  λύσεων  ενεργειακής αναβάθμισης των κτιρίων, πάντοτε με γνώμονα την προσφορά σύγχρονων και ποιοτικών λύσεων για τους πελάτες μας όχι μόνο στην Πιερία αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα .Η ίδια εσωτερική ανάγκη εξέλιξης με οδήγησε στο να αποκτήσω μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών ΜΒΑ , καθώς επίσης και να παρακολουθήσω πλήθος εξειδικευμένων σεμιναρίων ,πάντοτε πιστός οπαδός της Διά Βίου Μάθησης.

 

Παράλληλα με  τα παραπάνω, το ενδιαφέρον μου για τα κοινά ήταν πάντοτε έντονο και ξεκίνησε από πολύ νωρίς,  μέλος όντας των πρώτων μαθητικών συμβουλίων όπως επίσης και μέλος του προεδρείου του Σύλλογου φοιτητών του Γεωλογικού. Στη συνέχεια η εμπλοκή μου με τα κοινά, σαν συνέχεια της εργασιακής μου απασχόλησης είτε σα μέλος του ΔΣ του Επιμελητηρίου Πιερίας από το 2001-2011 ,είτε σα μέλος του ΔΣ της Συνεταιριστικής Τράπεζας από το 2001 ,της οποίας τυγχάνω και Αντιπρόεδρος του ΔΣ από το 2016 ήρθε σαν φυσική συνέχεια.

 

 

 

Είμαι παντρεμένος με την εκπαιδευτικό Μάγδα Κίτσιου κι έχουμε 2 παιδιά . Είμαι από  τα ιδρυτικά μέλη της Εθελοντικής ομάδας Δράσης νομού Πιερίας, της Ποδηλατικής Απόδρασης Πιερίας καθώς επίσης είμαι μέλος  σε διάφορους ορειβατικούς και πολιτιστικούς συλλόγους.

ΑΛΛΑΓΗ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΩΝ
ΑΝΤΙΘΕΣΗ